Amazon Prime Day 2022-deals op tafel

Terwijl we langzaam en voorzichtig terugkeren naar de tafel voor de spelletjesavond, is het tijd om wat nieuwe bordspellen op te halen om je verzameling op te frissen. Of misschien om die oude klassiekers in de familie te brengen. De Amazon Prime Day van dit jaar heeft iets voor elk type bordspelspeler met aanbiedingen voor klassieke bordspellen, basisspellen en tal van uitbreidingen.

Er zijn geweldige deals voor enkele moderne klassiekers en hun uitbreidingen. Kattanbasisspel en uitbreidingen, kaartje om te rijdenHet basisspel en andere sites, en pandemieUitbreidingen samen met Nalatenschap van de epidemie Seizoen 0, 1 en 2 staan ​​allemaal op de lijst. Er zijn ook deals voor sommige van die games die, als je net als ik bent, al een tijdje op je verlanglijstje staan haar vleugelsEn de sikkelEn de 7 wonderen.

Als je op zoek bent naar een paar throwback-games of de jongens kennis wilt laten maken met de game-avond, dan heeft Prime Day dit jaar een aantal grote kortingen op oude normen. Oorlogsschip (die nu vliegtuigen heeft, en daar ben ik het niet mee eens), ideeEn de snoeplandook al schudden dit jaar op deze lijst. Er is ook een Longest Game Ever-versie van Monopoly die we hier hebben vermeld om te zien of iemand het daadwerkelijk koopt.

bordspellen

Foto: Kattan Studio / Asmodee

Kingdomino speldoos en inhoud

Foto: Blauworanje Spelen

Ziekteblokjes in Tripoli en Caïro terwijl ze naar een witte pion kijken.

Foto: Charlie Hall/Polygon

Afbeelding van miniaturen uit het bordspel sikkel

Foto: Charlie Hall/Polygon

Ticket om aan boord van de bordspeldoos te gaan

Afbeelding: Days of Wonder via Amazon

Een witte vogel die op een blauwe achtergrond zweeft in een omslag van een vleugelkunst.

Foto: Stonemaier Games

Escape room & echte misdaadspellen

Klassieke familiespelavond

READ  YouTubers zijn spamcommentaar beu, dus YouTube test een strenger bewerkingssysteem
Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *