AMC Games en Thunkd lanceren The Magnificent Trufflepigs op 3 juni voor pc

Het verhalende spel van de metaaldetector wordt later deze zomer op de Nintendo Switch uitgebracht

AMC Games heeft vandaag zijn tweede titel aangekondigd, Heerlijke truffels, Het wordt op 3 juni uitgebracht voor pc. Van de hoofdontwerper voor Iedereen ging naar een opnameEn de Heerlijke truffels Het is een romantisch first-person metaaldetectorspel met Arthur Darville (Doctor whoEn de Broadchurch). samen met stoom- Lancering, de game is ook beschikbaar in Een epische game store spoedig. een Nintendo Switch Hij wordt later deze zomer vrijgelaten.


Heerlijke truffels
Het vertelt het verhaal van Adam (gespeeld door Darville) die terugkeert naar zijn jeugddorp om een ​​vrouw genaamd Beth te helpen tijdens haar reis om een ​​plaatselijke schat te ontdekken. Ontworpen door Thunkd’s nieuwe Britse studio in Leeds, Heerlijke truffels Het laat spelers een levenslange (of pas opgerichte) droom van een metaaldetector vervullen terwijl ze een schokkerig, dramatisch verhaal proberen dat zich afspeelt op een voorbeeldig Engels platteland.

In afwachting van de release, AMC-spellen En de SundanceTV Ze produceerden een levendige nieuwe korte film die het achtergrondverhaal van Beth onderzoekt. Bekijk het hier:

DENKEND En de AMC-spellen Het onthulde ook BAFTADe genomineerde componist Kevin Penkin werd gekozen om de originele dynamische partituur voor de game samen te stellen. Penkin is een in Melbourne gevestigde componist voor Japanse videogames en animatie, waaronder populaire indiegame-muziek Florence En de Necroparista.


Heerlijke truffels
Het is de tweede titel uit AMC-spellenIn het gedeelte over het publiceren van videogames AMC-netwerken. Hun eerste game was de 2020 IGF Candidate Flight Passenger Simulator VliegtuigmodusDie de commerciële vliegervaring in realtime minutieus nabootst en spelers willekeurige evenementen biedt om een ​​eindeloos speelbare ervaring te creëren voor zowel luchtvaartliefhebbers als makers van inhoud.

READ  Pas op: als je dit Warzone-accessoire draagt, kun je vermoord worden

Leer meer over Heerlijke truffels En de Vliegtuigmodus Op de AMC Games-website hier: https://games.amc.com/.

Bekijk voor meer gamingnieuws onze sectie hier.

Written By
More from Max Mcgee

Ghostrunner ontketent vandaag een cyberpunkrevolutie op PlayStation 4, Xbox One en pc

Ghostrunner, de first-person cyberpunk parkour-actiespel van uitgevers 505 spellen en Alles in!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *