CD Projekt Red blijft onbekend wanneer Cyberpunk 2077 terugkeert naar de PlayStation Store

Een illustratie van een artikel met de titel CD Projekt Red Weet nog steeds niet wanneer Cyberpunk 2077 terugkeert naar de PlayStation Store

afbeelding: Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Het was echter door de competitie van de afgelopen zes maanden Ondanks alle hotfixes En probeert te corrigeren De grootste storingen en weglatingen, Weet CD Projekt Red nog steeds niet wanneer de game in de PlayStation Store wordt toegelaten.

In opmerkingen van nieuwe investeerders deze week heb ik het eerder opgepikt VGCDe co-CEO van CD Projekt, Adam Kisinski, zei dat hij niet wist wanneer Sony zou toestaan ​​dat de science fiction RPG-studio van de Poolse studio terugkeert naar de winkelpui. De enige lijst die op het moment van schrijven beschikbaar is, is nog een aparte bestemmingspagina naar Cyberpunk 2077 RestitutieVolgens Kiciński weet hij niet wanneer deze situatie zal veranderen.

“We zijn nog steeds in gesprek en met elke patch verbetert de game en is er merkbare vooruitgang, maar zoals we al zeiden is de beslissing exclusief voor Sony, dus we wachten op informatie over het feit dat ze een beslissing hebben genomen”, aldus CD Projekt’s voorzitter en co-CEO, investeerders.

Cyberpunk 2077 Het was wijdverbreid geslaagd Ondanks de inmenging van Sony, had CD Projekt al eerder gemerkt dat het PSN-verbod misschien ook zo zou kunnen zijn Beperk de verkoop op niet-Sony-platforms. En het is volkomen logisch: een extra grote standaard, zegt Sony Cyberpunk 2077 Niet geschikt voor verkoop – ondanks de troffel Zoals Het leven van een zwarte panter Het is nog steeds te koop Het geeft een sterke boodschap af.

Cyberpunk 2077 Het is nog steeds onderweg om later dit jaar een verbeterde versie van de PS5 en Xbox Series X te krijgen. Gebruikers op alle platforms zouden ook het hele jaar door gratis inhoudsupdates krijgen, maar na de afgelopen maanden Inclusief een uitgeschakelde losgeldaanvalHet is niet verrassend dat er geen informatie is over wanneer de gratis downloadbare inhoud zal aankomen.

Dit verhaal is in het origineel Verscheen in Kotaku, Australië.

READ  First Destruction AllStars-informatie vrijgegeven door Lucid Games
Written By
More from Aubrey Mason

Tripura Chief Minister Biplab Deb isoleert zichzelf nadat familieleden positief zijn getest

Tripura Chief Minister Biplab Deb’s COVID-19 testresultaat wordt verwacht (Bestand) Agartala: Tripura...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *