American Arcadia Collection verschijnt in november voor de pc

American Arcadia Collection verschijnt in november voor de pc

Gepost in: Games, Indiegames, Raw Fury, Videogames | Gelabeld: Amerikaans Arcadia, Plotseling


Het Raw Fury-team en ontwikkelaar Out Of The Blue hebben bevestigd dat American Arcadia in november zal verschijnen en via Steam op de pc zal verschijnen.


Indiegame-ontwikkelaar Out Of The Blue en uitgever Raw Fury hebben de release van de game bevestigd Amerikaanse Arcadië Voor pc via Steam in november. Na ongeveer anderhalf jaar te zijn lastiggevallen het spel Het komt uiteindelijk uit op 15 november 2023. Samen met het nieuws is er een gloednieuwe trailer verschenen, die je hier kunt bekijken, evenals een speelbare demo die zal worden uitgebracht voor Steam Next Fest, dat vanaf 9 oktober te zien zal zijn. -16.

Krediet: rauwe woede

“Welkom in Arcadia, een futuristische stad uit de jaren zeventig die een leven vol luxe en comfort belooft. Maar wat de burgers zich niet realiseren is dat ze de hoofdrol spelen in de Amerikaanse show Arcadia, ’s werelds populairste reality-tv-show die 24 uur per dag live wordt uitgezonden. per dag. 7 Terwijl talloze kijkers thuis kijken, kan een daling van je populariteit een doodvonnis zijn. Dat is slecht nieuws als je een gewone man bent met een gewoon leven. Een man als Trevor Hills. Trevor heeft maar één hoop overleving: Angela Solano, een Amerikaanse toneeltechnicus in Arcadia, is vastbesloten hem te helpen ontsnappen. Met Angela’s technische bekwaamheid en haar slimheid in het manipuleren van de wereld van buitenaf, kan Trevor misschien met zijn leven uit Arcadia ontsnappen.

  • Twee ervaringen in één spel: Bestuur twee verschillende personages in twee verschillende werelden met unieke gameplay. Speel als Trevor en ontsnap uit Arcadia in een 2,5D-puzzelspel terwijl je verkent en hackt vanuit een first-person-perspectief om hem als Angela te helpen. Werk samen om de machtige onderneming te verslaan die jou probeert te elimineren.
  • Ontsnapping uit de televisie-utopie in de jaren zeventig: Beleef een boeiend nieuw avontuur met alle kenmerkende kunstzinnigheid, intriges en mysteries van de studio achter de bekroonde game Roep van de zee. Ontdek een rijk verhaal en personages die zich afspelen in ’s werelds gevaarlijkste reality-tv-programma, vol wendingen, wendingen en leugens bij elke bocht.
  • Levendige personages en shows: De onvergelijkbare vocale talenten van Yuri Lowenthal (Marvel Spider-Man serie, prins van Perzië serie, Roep van de zee), Krizia Bagus (Cyberpunk 2077, League of Legends, Star Trek: Terugkeer), en Sissy Jones (Brandbestrijding, Sterrenveld, Roep van de zee) Leven brengen in de wereld en haar karakters Amerikaanse Arcadië.


Blijf op de hoogte en steun de site door Bleeding Cool vandaag nog te volgen op Google News!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *