Een bakkerij heeft voor de laatsten van ons een verbazingwekkende en angstaanjagende clicker uit brood gemaakt

Een bakkerij heeft voor de laatsten van ons een verbazingwekkende en angstaanjagende clicker uit brood gemaakt

Een bakkerij in Californië heeft een verrassend levensecht Clicker-sculptuur gemaakt, volledig gemaakt van brood.

Het werd voor het eerst opgemerkt door Kannibalen uit San FranciscoOne House Bakery in Benicia heeft een broodbeeld gemaakt van Clicker, een van de geïnfecteerde vijanden uit Naughty Dog’s hitfranchise The Last of Us. Het is gemaakt door Katherine en Hanalie Pervan, een moeder-dochterduo dat ook eigenaar is van de bakkerij.

De details zijn verbluffend, zoals te zien is op de onderstaande foto’s. Als je niet bekend bent met de Clicker-vijand: deze vertegenwoordigt een van de stadia van de Cordyceps-infectie in The Last of Us. Perzen worden langdurig blootgesteld aan een Cordyceps-infectie; Hij verliest zijn gezichtsvermogen, krijgt een beter gehoor en maakt een snel krijsend en klikkend geluid. Simpel gezegd: dit is niet het soort infectie dat je wilt tegenkomen in een post-apocalyptische woestenij.

Eater merkt op dat het echtpaar besloot het beeld te maken als onderdeel van de jaarlijkse Vogelverschrikkerwedstrijd die elk jaar in de stad wordt gehouden, waar lokale bedrijven hun beste vogelverschrikkercreaties tentoonstellen terwijl inwoners en toeristen in de stad stemmen over welke hun favoriet is.

SF Chronicle-aantekeningen In haar artikel kostte het team meer dan 400 uur om het stuk te voltooien, waarbij het proces bestond uit het laten knappen van in deeg gewikkelde ballonnen om de paddenstoelen te vormen die zichtbaar zijn op het beeld. “Wanneer de kapotte ballon wordt verwijderd, laat hij deze vreemde hoornachtige vormen achter die we konden gebruiken”, legt Hanahle Pervan uit.

READ  Buccanyar voegt de pc-versie toe: Gematsu

Waarschuwing: kleine spoilers voor seizoen 1 van HBO’s The Last of Us hieronder.

Er schuilt een zekere ironie in dit beeld, en dat heeft te maken met het materiaal waarvan het gemaakt is, namelijk brood. Als je het eerste seizoen van The Last of Us hebt gezien, weet je dat het een grote fan-theorie over de oorzaak van de Cordyceps-infectie bevestigde. We leren in de eerste paar afleveringen van seizoen 1 dat de uitbraak werd veroorzaakt door besmet meel, wat een domino-effect veroorzaakte en tot een wereldwijde uitbraak leidde.

Taylor is verslaggever bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter @Ty Nexter.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *