Amerikaanse man bezoekt COVID-partij om te zien of het virus echt is; sterft later

Amerikaanse man bezoekt COVID-partij om te zien of het virus echt is; sterft later

Ondanks de COVID-19-pandemie die honderden en duizenden levens eist en miljoenen meer besmet, denken sommige mensen nog steeds dat het een hoax is. dat is het zeker niet. Maar een 30-jarige man uit Texas, VS, dacht dat hij het uit de eerste hand zou zien als het virus echt is en dat deed hij op de meest ongelukkige manier. De Amerikaanse man woonde een “COVID-19-feest” bij, georganiseerd door een geïnfecteerde persoon, en het bleek een grote fout te zijn.

De inwoner van San Antonio stierf nadat hij het virus had opgelopen tijdens het bijwonen van de COVID-19-partij. Deze schokkende trend van het hosten van een COVID-19-feest moet worden veroordeeld en stopgezet, omdat ze alleen maar bijdragen aan het spektakel van het virus.

‘Ik heb een fout gemaakt’

Coronavirus patiënt in het ziekenhuis

Medisch personeel dat persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, zorgt op 28 mei 2020 voor een patiënt die lijdt aan het coronavirus op de Intensive Care Unit (ICU) van het Max Smart Super Speciality Hospital in New Delhi, India.Hoffelijkheid: REUTERS / Deense Siddiqui

De VS zijn al het zwaarst getroffen land door COVID-19. Met meer dan 135.000 bevestigde sterfgevallen als gevolg van het virus en 3,4 miljoen gevallen, is coronavirus allesbehalve een hoax. De overledene besefte de fout die hij had gemaakt en zei tegen de verpleegster: ‘Ik denk dat ik een fout heb gemaakt. Ik dacht dat dit een hoax was, maar dat is het niet.’

‘Iemand krijgt de diagnose van de ziekte en ze zullen een feestje hebben om hun vrienden uit te nodigen om te kijken of ze de ziekte kunnen verslaan’, zei Jane Appleby, medisch directeur van het Methodist Hospital in San Antonio. AFP. Maar dit onderstreept het risico voor jongere mensen die denken dat ze onoverwinnelijk zijn, terwijl ze in feite hetzelfde risico lopen, omdat ze zich misschien niet realiseren hoe ziek ze echt zijn voordat het te laat is.

READ  Texas S Chris Brown kiest niet voor bowl-spel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *