Amerikaanse Truck Simulator-ontwikkelaars hebben veel water in Wyoming gestoken

Er komen steeds updates uit op weg naar de definitieve release van de aankomende Wyoming DLC ​​voor American Truck Simulator. Laatste details van enkele van de waterpartijen die je kunt bezoeken terwijl je over de snelwegen en zijwegen van de Equality State reist in de volgende uitbreiding van het truckspel.

De meeste natuurlijke waterwegen van Wyoming zijn rivieren, maar dat betekent niet dat ze geen meren hebben. In dit geval zijn het echter in wezen kunstmatige reservoirs die zijn gecreëerd door grote dammen langs rivieren. Je zult enkele van deze geweldige terreinfuncties kunnen zien, zoals uitgelegd door ontwikkelaar SCS Software op Laatste update op Steam.

Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden is de Flaming Gorge Dam, die eigenlijk in de noordoostelijke hoek van Utah aan de zuidelijke grens van Wyoming ligt. De dunne gewelfde betonnen dam is gebouwd op de Green River en vormt het Flaming Gorge Reservoir, dat 91 mijl lang is en het grootste in Wyoming is. Wanneer de DLC arriveert, kun je US Highway 191 over de top van de dam nemen en vanaf de zuidkant naar de Green River staren, weg van het uitkijkpunt erboven.

Het zal ook verschijnen in Wyoming’s downloadbare Poison Dam, evenals in enkele van de natuurlijke meren van Wyoming, in het bijzonder Bear Lake en Wind River Lake. De ontwikkelaars leggen uit dat hoewel je niet aan de picknicktafels van Wind River Lake kunt gaan zitten, je wel een screenshot kunt maken terwijl je aan je bureau geniet van een snack.

READ  Xbox Game Pass voegt klassieke PS2-games toe

“Je zult niet in de watermassa’s kunnen zwemmen, dus concentreer je gewoon op het afleveren van de goederen en geniet van de glorie van de natuurlijke schoonheid van Wyoming”, zegt SCS Software. Wij denken dat dit er goed uitziet. Er is geen releasedatum vastgesteld voor Downloadbare inhoud (DLC) in WyomingVoorlopig zullen we tevreden zijn met deze waterschermen.

{“Scheme”: {“page: {“content: {“title: “Amerikaanse trucksimulator-ontwikkelaars hebben veel water in Wyoming gestoken”; “Type: “news”; “category”: “American truck-simulator” } , “user”: {” loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” SCS Software “,” genre “:” Indie “,” title “:” American Truck Simulator “,” Genres:[“Indie”,”Free to Play”,”Simulation”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Karnataka’s COVID-toewijzingsplan voor bed als Bengaluru-gevechten in gevallen

Als er geen bedden beschikbaar zijn, zorgt het team voor een verschuiving...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *