Citizen Sleeper is een RPG op de rand van interplanetair kapitalisme

Tijdens de E3 eerder deze maand werden er veel flitsende en spannende games aangekondigd. Een tweede trailer (en releasedatum) voor elden ring! Bethesda sterrenveld! hoeken Redvale! Maar van alle games die werden getoond tijdens het grootste gamingnieuwsevenement van dit jaar, is degene die me het meest is bijgebleven een kleine indietitel die in de achterste helft van de pc-spelshow is geplaatst: slapende burger.

Ontwikkeld door Gareth Damien Martin, ook bekend als Jump Over The Age, slapende burger Het is een verhalende RPG gebaseerd op een deel van het leven gebaseerd op de bordspellen role-playing. Het bevindt zich op een verlaten ruimtestation genaamd Ein Erlin. slapende burgerDe cast bestaat uit een verspreide cast van outcasts, hackers, huurlingen en gewone mensen die hun best doen om te ontsnappen aan de lange, verderfelijke schaduw van interplanetair kapitalisme en een wereld te bouwen waar iets beters mogelijk is.

Foto: Jump Over Age / Traveller Companion

Spelers nemen de rol aan van Sleeper, een digitaal menselijk bewustzijn dat is ontsnapt uit de klauwen van de Essen-Arp, een meedogenloos buitenaards conglomeraat, via een kunstmatig lichaam en op Erlins oog is geraakt. Met niemand om naar toe te gaan voor hulp (en aangezien het fysieke lichaam dat je bewustzijn herbergt langzaam sterft door een faalveilig mechanisme dat is ge├»mplanteerd door je vorige werkgevers / ontvoerders), moet je door de vele facties van het station navigeren, vriendschappen sluiten en onderhouden , en verdien credits Om je lichaam te upgraden, en dat alles terwijl je Essen-Arp’s wanhopige poging om hun “eigenschappen” terug te krijgen een stap voor blijft en geleidelijk de geheimen van het verleden van het station onthult.

Gespeeld vanuit een isometrisch perspectief en met behulp van een dobbelsteen-rollend simulatiesysteem dat keuzes en consequenties ziet evolueren en veranderen in meerdere turn-based “rondes”, slapende burger Het is een actieve verschuiving in toon en esthetiek van ontspanning en verdriet in andere waterenzo, de vorige game van de ontwikkelaar die vorig jaar werd uitgebracht.

Met karakterkunstwerken van graphic novelist Guillaume Singelin en muziek van in andere wateren Martin, componist Amos Rodi, beweert dat de game een aanvulling zal zijn op het vorige gamethema van de studio, ondanks de verschuiving in toon en genre. “[Citizen Sleeper] Het gaat over overleven in precaire omstandigheden, hard werken en leven in een lichaam dat soms vijandig tegenover je staat”, “Het gaat ook over hoop, steun en het opbouwen van een leven.”

slapende burger Het wordt uitgegeven door Fellow Traveler en staat gepland voor release op Windows-pc in 2022.

[Disclosure: The writer wrote once for Heterotopias, a digital zine and website created by In Other Waters developer Gareth Damian Martin.]

READ  Google introduceert eerst Stadia Makers-games
Written By
More from Aubrey Mason

PlayStation Plus-games aangekondigd voor mei 2021

Sony heeft onthuld dat PlayStation Plus-games voor mei 2021 PS5’s Wreckfest Games:...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *