Amitabh Bachchan krijgt een speciaal eerbetoon van Amul-advertentie over het verslaan van Covid

Amitabh Bachchan

Bollywood-veteraan Amitabh Bachchan heeft een speciaal eerbetoon gekregen van Amul Butter nadat ze Covid-negatief had getest en uit het ziekenhuis werd ontslagen.

In overeenstemming met hun traditie van het maken van iconische advertenties over incidenten van nationale en wereldwijde waarde, hebben de zuivelreuzen nu een advertentie gemaakt die dient als een “thuiskomstgeschenk” voor de acteur. In een nieuwe Instagram-post plaatste Big B een foto van de advertentie waarin hij op een bank zit en zijn telefoon controleert. Het iconische Amul-meisje staat naast hem.

Amitabh BachchanSociale media

“AB verslaat C … Homecoming-cadeau”, luidt de clou.

“Dank je AMUL voor het continu aan me denken in je unieke postercampagnes ..”, schreef de acteur.

Verschillende Bollywood-beroemdheden gingen naar de commentaarsectie.

Ranveer Singh zei: “Hell yeah”

‘Welkom terug’, schreef Richa Chadha.

Bhumi Pednekar plaatste: “Best”.

Op 2 augustus werd Amitabh Bachchan uit het ziekenhuis ontslagen na negatief testen op Covid-19. Zijn zoon, acteur Abhishek Bachchan, bevestigde het nieuws en tweette: “Mijn vader heeft gelukkig negatief getest op zijn laatste Covid-19-test en is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij zal nu thuis zijn en rusten. Bedankt allemaal voor al je gebeden en wensen voor hem. “

Abhishek informeerde zijn fans ook: “Ik blijf, vanwege een aantal comorbiditeiten, positief Covid-19 en blijf in het ziekenhuis.” Hij bedankte al zijn weldoeners voor “uw voortdurende wensen en gebeden voor mijn familie. Zeer nederig en met veel schulden. Ik zal dit verslaan en gezonder terugkomen! Beloof”.

Eerder testten Big B’s kleindochter Aaradhya en schoondochter Aishwarya Rai Bachchan negatief op coronavirus en werden ze ontslagen uit het ziekenhuis.

READ  Astros vs. Padres - Game Recap - 21 augustus 2020
Written By
More from Max Mcgee
SkateBIRD komt in augustus naar console, Xbox Game Pass en pc
glazen bodem spellen Ze zijn een onafhankelijk game-ontwikkelingsteam dat zich richt op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *