Among Us komt in 2021 naar Xbox

Onder ons komt naar Xbox Game Pass voor Xbox One en Xbox-serie X in 2021, Microsoft aangekondigd op donderdag, en is nu beschikbaar in de bibliotheek met games voor abonnees van Xbox Game Pass voor pc.

Het eigenzinnige, scifi-spel voor sociale deductie – de structuur lijkt op de paranoia waarmee we te maken hebben Wilford Brimley, Kurt Russell en anderen in John Carpenter’s Het dinggelanceerd op Nintendo Switch eerder deze week. Het werd in 2018 gelanceerd op mobiele platforms en daarna ramen PC, maar werd een doorbraakhit dit jaar met thuisblijvers, Twitch-streamers en hun kijkers. Het is een van Polygon 10 beste games van 2020.

Onder ons is een multiplayer-game voor vier tot tien spelers, waarin een groep bedriegers het opnemen tegen de bemanning van een ruimteschip. Ze zien er allemaal hetzelfde uit. Bedriegers proberen bemanningsleden te doden en het schip te saboteren. De bemanning moet samenwerken om de bedriegers uit te roeien en te elimineren.

De game is zo populair geworden in de quarantainelevensstijl dat de ontwikkelaars van Innersloth hebben gezegd ontwikkeling van een vervolg in de wacht, om te voorkomen dat de spelersbasis opsplitst. Onder de vele opmerkelijke Twitch-streamers dit jaar was Rep. Alexandria Ocasio-Cortez uit New York, die het spel gebruikte als hulpmiddel voor kiezers en educatie.

InnerSloth maakte dat vorige week op The Game Awards 2020 bekend Onder ons‘er zou binnenkort een nieuwe luchtschipkaart komen. Spelers op Nintendo Switch hebben al een manier bedacht om er vroeg toegang toe te krijgen.

READ  Beste accessoires voor pc, Xbox, PlayStation en Switch
Written By
More from Vanessa Hale

PlayStation 5 en PS5 Digital Edition vs. Xbox Series X en Xbox Series S

Het podium is klaar, de gevechtslinies zijn getrokken, het is middag en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *