Amstelveen verbetert digitale dienstverlening met de Fixi app

De gemeente Amstelveen maakt het voor bewoners gemakkelijk om online aangifte te doen van openbare plaatsen. Met het nieuwe Fixi-systeem kunnen eenvoudig meldingen worden gedaan over bijvoorbeeld losse stoeptegels, defecte plafondverlichting of zwerfafval via de gratis Fixi-app of via www.amstelveen.nl/fixi Het is voorbij. Indien gewenst ontvangt de melder een reactie op de voortgang.


(Foto’s door Amstelveenweb.com – 2020)

Floor Gordon (D66) Wethouder Floor Gordon (D66) Wethouder integraal wijkbeheer

Floor Gordon (D66) Wethouder Integraal Wijkbeheer: Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en ondernemers op een eenvoudige en digitale manier rapportages kunnen versturen over situaties die onze aandacht vragen. Meldingen kunnen snel worden verwerkt en opgelost via het Fixi online systeem. Daarnaast kunnen melders op de hoogte worden gehouden van de voortgang. Ook meldingen die de gemeente telefonisch ontvangt, worden in dit systeem ingevoerd.

Met Fixi wordt in een mum van tijd een rapport gegenereerd. Amstelveners kunnen op de locatie op de kaart klikken en hen laten weten waar de tekst of afbeelding over gaat. Dit kan anoniem, maar als er één keer een e-mailadres of Fixi-account wordt aangemaakt, ontvangt de melder informatie over het verwerken van de melding. Persoonlijke gegevens zijn niet openbaar.

Samen houden we de buurt schoon en veilig. In de Fixi-app of op de website www.amstelveen.nl/fixi Het is de kaart van Amstelveen. Alle rapporten zijn op deze kaart te zien. De kleur van de locatiepin geeft de status van meldingen weer. Rode notificaties worden nog niet verwerkt, gele notificaties en groene notificaties worden verwerkt. Test al met Fixi, dus rapporten zijn al zichtbaar. Fixi-app kan worden gedownload in App Winkel Van Play Store. Melden kan ook via www.amstelveen.nl/fixi.

READ  Downloaden en gebruiken op Android en iOS voor IPL 2021

More from Madison Garrett

Marcel van Roosmalen: Mag ik al naar huis? Het lijden riep feesten

Marcel van Roosmalen is geen fan van verjaardagen, zegt hij. Om nog...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *