Hitman 3’s Pride DLC-content zal gedurende de maand nieuwe updates bevatten

Huurmoordenaar 3DLC-inhoud voor de Seven Deadly Sins Deze maand gaat verder met Trots, Het tweede seizoen van het spel met nieuwe inhoud.

Het nieuwe seizoen begint met de nieuwe Pride Profusion Escalation Mission. De missie bevat veel verschillende items en is gekoppeld aan een aantal nieuwe uitrusting die je tijdens het seizoen kunt ontgrendelen voor Agent 47, zoals het Narcissus-pak, het Proud Swashbuckler-zwaard en Majestic, een stijlvol uitziend sluipschuttersgeweer. De eerste batch content komt op 10 mei beschikbaar voor Season Pass-eigenaren.

Wat betreft de toekomstige updates van het seizoen, deze zullen erg op elkaar lijken voor de soorten inhoud Huurmoordenaar 3 Gedurende DLC van vorig seizoen. Er zullen veel nieuwe escalatiemissies zijn, zoals het Sebastian Principle dat plaatsvindt in Dubai, en een verscheidenheid aan baanbrekende contracten die zijn aangegaan door makers van inhoud en de Hitman-community.

Foto: IO Interactive

Pride DLC geeft spelers toegang tot bepaalde andere niveaus van de World of Assassination-trilogie, zoals The Icon, een bonusmissie waarbij je een filmster moet uitschakelen, en Paris, de modellenmissie van Fataal (2016). Beide missies zijn gratis voor iedereen die eigenaar is Huurmoordenaar 3 En de De Hitman 3-startpakket.

Vecht 3 Het Pride-seizoen begint op 10 mei en loopt tot 13 juni.

READ  Anupam Kher spoort mensen aan om ouders met liefde te douchen
Written By
More from Aubrey Mason

De lijst met first party-games van de Xbox Series X & S 2021 is vrij kort

JJ heeft zijn journalistieke vaardigheden aan het werk gezet om u het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *