Android 12.1 brengt na bijna 5 jaar een nieuwe AOSP-achtergrond

“De lucht is niet rooskleurig”, luidt de titel van de codewijziging die Google intern naar het Android Open Source Project (AOSP) Gerrit heeft gestuurd. De codewijziging vervangt de standaard ‘pink sky’-achtergrond die Google bijna 5 jaar geleden voor het eerst introduceerde in de open source-versie van Android. Het werd eerst vervangen door een nieuwe wallpaper-set met Android 12.1, de eerste Android-versie in jaren, en we zijn in XDA Ik kreeg deze achtergrond natuurlijk voordat het besturingssysteem werd uitgebracht.

Het is mogelijk dat de overgrote meerderheid van de gebruikers de “Pink sky” -achtergrond die sinds Android 7.0 Nougat in open source-versies van Android is opgenomen, niet heeft gezien. Dit komt omdat bijna elke Android-smartphone een aangepaste versie ervan gebruikt, die meestal niet de standaard AOSP-achtergrond bevat die hieronder wordt weergegeven. U zult de achtergrond waarschijnlijk alleen zien als u een programma uitvoert met gematigde AOSP-aanpassingen, zoals een van de op AOSP gebaseerde aangepaste ROM’s op XDA-forums of Global System Image (GSI). Beginnend met de open source-versie van Android 12.1, ziet u waarschijnlijk een andere achtergrond, die we hieronder hebben opgenomen.

Als u geïnteresseerd bent in het downloaden van AOSP-achtergronden van Android-versies 7.0-12 in originele resolutie, kunt u dit doen op Hier. Als u de nieuwe Android 12.1-achtergrond in de originele resolutie wilt downloaden, kunt u deze downloaden van Hier.

Android 12.1 zal naar verwachting in het midden vallen Android 12 werkgelegenheid Android 13. De verwachting is dat de stabiele versie van Android 12 Lancering op 4 oktoberVolgens onze bronnen wordt Android 13 naar verwachting ergens in het najaar van 2022 uitgebracht. Ondertussen zal de Android 12.1-release vergezeld gaan van Bump op API-niveauWat ongebruikelijk is omdat we sinds Android 8.1 Oreo in 2017 geen onderhoudsrelease hebben gehad voor een platformwijziging. We weten niet helemaal zeker waarom Google aan een puntrelease werkt, maar er zijn enkele details XDA Het kan binnenkort worden gedeeld.

READ  Een verzamelplaats voor al je films, series en boeken
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *