Churchill Downs Live Streaming-app gratis downloaden

LOUISVILLE, Ky. – Met college voetbalwedstrijden gepland om te worden uitgezonden FS1 En FS2 Zaterdagavond worden racefans van Churchill Downs uitgenodigd om de hectische race te bekijken”Downs After Dark van Budweiser‘Kaart aan’ Churchill Downs Live Sollicitatie.

De meeste races worden uitgezonden vanuit Churchill Downs voor FOX Sports’America’s Day of RacingOp FS2 of FS1, maar op zaterdag Utah bij de luchtmacht 19.30 uur (alle tijden ET) bij FS2, plus live boksen om 19.00 uur en Oklahoma in de staat Boise De FS1-uitzending om 21:00 uur op zaterdag in Churchill Downs zal de eerste vier races beperken tot alleen de 11-racekaart.

De Churchill Downs LIVE-app is gratis beschikbaar op Amazon, Apple TV en Roku. Fans kunnen de Churchill Downs LIVE-app downloaden voor volledige toegang tot een gratis HD-livestream van het simulcast-signaal van Churchill Downs en drie extra hoeken, waaronder de Saddled Paddock.

Joe Kristofic Hij host Churchill Downs op de baan en simultane uitzending met extra races es scullyEn Scott Shapiro En Brandon Stubel. Travis Stone Hij is de omroeper van het circuit van Churchill Downs en beschrijft de gebeurtenissen van de race. Bovendien zal ‚ÄúChurchill Danalysis worden gepresenteerd door: TwinSpires.com Gehandicapt Ed DeRosaEn jamVandaag heeft een “dagelijks race-previewprogramma voor de baan, ook uitgezonden een uur voor de eerste race van de dag.

Darren Rogers/Churchill Downs

READ  WWE Racing Showdown beschikbaar op Google Play: registreer je vooraf en ontvang een gratis beloning
Written By
More from Eda Greene

WhatsApp: geheugenruimte vrijmaken zonder de vervelende taak om alle downloads te controleren | WASSAP | WSP | WP | Mexico | Spanje

WhatsApp: geheugenruimte vrijmaken zonder de vervelende taak om alle downloads te controleren...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *