Android 12 Beta 2.1 Internet Panel verwijdert Wi-Fi-verbinding verbroken

Bèta 2.1 Android 12 is vanmorgen uitgerold met een paar broodnodige bugfixes. Er is echter een kleine dip in het nieuwe internetdashboard voor Android 12 waar gebruikers niet snel de verbinding met wifi kunnen verbreken.

Wanneer je op ‘Internet’ tikt in de snelle instellingen op Android 12, verschijnt er een paneel met je huidige netwerk, wifi in de buurt en mobiele data. De laatste heeft een schakelaar, terwijl je met de “X” in de Beta 2 de verbinding met het huidige wifi-netwerk kunt verbreken.

Met de 2.1-bèta van vandaag is de “X” vervangen door een tandwielpictogram dat de pagina Netwerkdetails voor die verbinding opent. Dit is een intrigerende regressie, vooral voor gebruikers die het nieuwe internetpaneel niet echt waarderen. Vervangt de stand-alone mobiele data en Wi-Fi Quick Setup-boxen in Android 11.

Het nieuwe internetpaneel helpt gebruikers om tussen internetproviders te schakelen en problemen met de netwerkverbinding gemakkelijker op te lossen. Laat ons weten wat je denkt!

de Google

Het is onduidelijk of dit een tijdelijke regressie is of een opzettelijke ontwerpwijziging. Functiewijzigingen van deze omvang treden meestal niet op tijdens patchreleases halverwege de cyclus.

Ondertussen moeten gebruikers eerst op het tandwielpictogram voor instellingen klikken en op Verbinding verbreken of Instellingen-app > Netwerk en internet > Internet > Wi-Fi tikken. De tweede workflow is vrij lang, vooral met de schakelaar onderaan het Live Network-menu.

Meer over Android 12:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Fans van Animal Crossing New Horizons zijn boos op de verrassing van Nintendo

Animal Crossing: New Horizons is aan het zijn Viert zijn eerste verjaardagMaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *