TiMi, een mobiele ontwikkelaar, heeft een nieuwe studio geopend voor het produceren van AAA-games

Call of Duty: mobiel En de eer van koningen Ontwikkelaar TiMi heeft een nieuwe studio gelanceerd die gaat werken aan AAA-games.

TiMi, dat ook werkt aan de komende pokemon verenigt zich, heeft een geheel nieuwe TiMi Seattle-studio geopend die zich specifiek zal richten op videogames met meerdere platforms met grote budgetten. De studio wordt gerund door ervaren gamedesigner Scott Warner, bekend van zijn werk aan titels als Planscape: kwelling En de Icewind-deal, die op Twitter opmerkte dat het team al was gegroeid tot 25 mensen.

In een interview met VentureBeatWarner onthulde ook dat zijn team momenteel werkt aan een originele competitieve first-person shooter-game, hoewel details op dit moment nog schaars zijn. We werken aan [it] Met veel mensen bij elkaar, die deze games al geruime tijd maken.” “We richten ons momenteel op pc en console. Maar uiteindelijk willen we ons spel op zoveel mogelijk platforms spelen.”

Warner vertelde de publicatie ook dat hij zich bij TiMi aansluit omdat de ontwikkelaar hem in staat zal stellen om aan een geheel nieuw IP-adres te werken zonder volledig onafhankelijk te worden. Hij zei ook dat zijn teamgenoten dezelfde mening delen.

“Het was net zo boeiend voor mij als voor veel van onze teamleden en veel mensen in de eerste divisie zitten nu in deze enorme franchises die de originele titels niet echt kunnen doen,” legde Warner uit. Ze zijn een beetje risicomijdend. De teams hebben dus min of meer twee opties om ofwel op kleinere schaal onafhankelijk te zijn of om aan de ene aanvulling na de andere te blijven werken.”

READ  Deathloop heeft Denuvo DRM op Steam

“TiMi kwam naar ons met het vermogen om risico’s te nemen met een enorm budget en nieuw intellectueel eigendom. Het was duidelijk erg aantrekkelijk voor mij omdat het een once in a lifetime kans is.”

Eerder dit jaar vormde TiMi een “strategisch partnerschap” met technologiegigant Microsoft om “uitstekende game-inhoud te co-creëren en de meerderheid van de gamers een nieuwe zintuiglijke ervaring van het spel te bieden”. Het bedrijf gaf ook aan dat de content waar TiMi samen met Xbox Game Studios aan werkt dit jaar officieel onthuld zal worden.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *