Android 12 is in Nederland beschikbaar op de Samsung Galaxy Tab S6

Voor het overgrote deel van de Galaxy Tab S6 gebruikers is de Android 12 upgrade eindelijk beschikbaar in Nederland. De nieuwe software komt eindelijk aan in het Wi-Fi-model (SM-T860), dat eerder verscheen voor de 4G-versie (SM-T865).

Galaxy Tab S6-update: Android 12

Sterker nog, het streamt al geruime tijd naar de Lage Landen: de Android 12-update voor de Galaxy Tab S6. Het is al enige tijd beschikbaar voor het 4G-model (SM-T865) – evenals op alle Belgische modellen. Maar de meeste Nederlandse gebruikers hebben gewoon de wifi-variant met het modelnummer SM-T860. Daarvoor was de upgrade lange tijd niet beschikbaar om te downloaden. Maar nu is het zo.

Firmwareversie T860XXU4DVD6 (4G-variant: T865XXU5DVD2) brengt een aantal verbeteringen aan de Galaxy Tab S6. Er is bijvoorbeeld een nieuwere beveiligingspatch, als deze niet de meest recente is (maart). Het belangrijkste is natuurlijk de komst van Android 12 en One UI 4.1. Het heeft allerlei nieuwe functies, zoals: kleurenpalet† Hiermee kunt u de kleuren van de voorgrond afstemmen op de achtergrondafbeelding. Maar er zijn ook innovaties zoals Enhancer Spelverbeteringsserviceen een privacy-indicatie als er een microfoon en/of camera wordt gebruikt, en de brede RAM Plus Functie – en nog veel meer.

Aangezien dit een grote upgrade is, heeft de software tijd nodig om zichzelf na installatie opnieuw te optimaliseren. Tijdens dit proces – dat enkele uren of dagen duurt – kan het stroomverbruik van je Galaxy Tab S6 hoger zijn dan je gewend bent. Dit wordt echter na een tijdje weer normaal.

INSTALLATIE EN BESCHIKBAARHEID

In Nederland kun je Android 12 nu rechtstreeks, over-the-air downloaden op alle Galaxy Tab S6-modellen. In België is de upgrade op beide modellen al enige tijd beschikbaar. Zoals altijd kun je wachten tot het de update automatisch ontvangt, of je kunt het handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

READ  Speciaal openbaar vervoer in Esmer

(Bedankt aan iedereen die dit heeft gemeld!)

More from Madison Garrett
Bloedige remises en verbluffende strafschoppen: zes klassieke wedstrijden tussen Engeland en Italië | Engeland
Engeland 2-0 Italië november 1977 (WK-kwalificaties) Onder Don Rivi 12 maanden geleden,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *