Smartphone met Sim Only abonnement is voor mij onmisbaar

Hoe blijf ik op de hoogte van al die Vlaamse films, series en tv-shows? Wel moet ik toegeven dat ik veel kijk via mijn smartphone. Niet alleen thuis, maar zeker ook tijdens de verloren uurtjes als ik onderweg ben. Snel een trailer bekijken, een aflevering knallen of wegdromen bij een film; Ik doe dit graag als ik in de auto zit als bijrijder of als ik met het openbaar vervoer reis. Op dit moment kan ik niet zonder mijn smartphone met Sim Only abonnement.

Alleen sim-abonnement

Wil je onderweg – via je smartphone of tablet – kijken, dan is een big data pakket natuurlijk aan te raden. Daarbij is het een goed idee om in de wereld van abonnementen te duiken. Kijk bijvoorbeeld naar het bestand Ben . mobiel abonnement; Je hebt dan de keuze tussen Sim Only en een telefoonabonnement inclusief mobiel. Persoonlijk kies ik altijd voor Sim Only. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst puur werk. Als ondernemer in Nederland heb ik veel voordelen met een grotere investering (d.w.z. in één keer een smartphone kopen). Bovendien kun je echt kiezen welke telefoon je wilt, en om eerlijk te zijn, gebruik ik hem vaak veel langer dan de abonnementsperiode. Je betaalt echt een klein bedrag per maand. Met Ben kan je bijvoorbeeld voor 15€ daadwerkelijk onbeperkt bellen en sms’en en heb je 10.000 MB aan data. Nou, je kunt al wat films kijken.

Kijk series, films en tv op je smartphone

Wil je nu zo min mogelijk data gebruiken bij het kijken van series, films en tv op je smartphone, let dan goed op je video-instellingen. Bij streamingdiensten als Netflix en Videoland kun je aangeven in welke kwaliteit je een video wilt bekijken. Bij Netflix Als je ‘Mobiele data gebruiken’ in mijn instellingen ziet, schakel je ‘Gegevens opslaan’ in. Je favoriete serie of film kun je natuurlijk ook eerst thuis downloaden, zodat je helemaal geen data verbruikt. In Videoland kun je dit per video aangeven. Klik op de drie puntjes in de rechterhoek en ga dan naar Kwaliteit. Als je veel ziet onderweg door deze app, zou ik hem standaard op laag dataverbruik in de instellingen zetten. Dan verbruikt het minder dan 500 megabyte per uur.

READ  Download NPO Radio 2 Top 2000 Puzzel als kleurplaat

VPN-app

Voor mij is er ook nog een andere reden waarom ik veel kijk via mijn smartphone. Vanuit Nederland gebruik ik VTM GO en VRT NU via de app. De apps die ik al jaren op mijn telefoon gebruik en waar ik landbeperkingen kan omzeilen in combinatie met mijn VPN Nederland app. Ik open eerst de app VPN Nederland, kies België als serverlocatie en open vervolgens de app die ik wil gebruiken. Zo volg ik nu bijvoorbeeld elke avond (ma-donderdag) Vlaamse B&B Vol Liefde. Het is heerlijk om de avond zo af te sluiten. Meestal kan ik op vakantie verder, omdat ik met mijn Sim Only abonnement genoeg data tot mijn beschikking heb.

2 augustus 2022 /

Tips

More from Madison Garrett
Toyota, topsponsor van de Olympische Spelen, trekt aan games gerelateerde tv-advertenties
Tokio Toyota zal tijdens de Spelen in Tokio geen advertenties met een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *