Android 13 QPR1 Beta 3 is beschikbaar en je kunt het nu downloaden

Google zojuist uitgebracht Android 13 QPR1 Beta 3, en je kunt het nu downloaden als je een compatibel Pixel-apparaat hebt. Je moet ook deel uitmaken van het Android-bètaprogramma. Anders ontvangt u geen draadloze update van de software-installatie, zelfs niet als u een compatibel apparaat gebruikt. Om deel te nemen aan het Android-bètaprogramma, raadt Google aan om naar de officiële webpagina voor bètaregistratie te gaan om aan de slag te gaan.

De definitieve bètaversie van QPR1 komt slechts twee weken na de release aan QPR1 bèta 2 Druppels. Dus Google lijkt de zaken recht te houden. Als je al bent ingeschreven voor de bèta, kun je de software installeren op Pixel 4a, 5, 6, 6 Pro, 6a, 7 en 7 Pro. En u zou een waarschuwing voor de OTA moeten zien om de update te downloaden. Google stelt dat het tot 24 uur kan duren voordat je een OTA op je apparaat ontvangt. U kunt echter altijd controleren of er een update beschikbaar is via Instellingen > Systeem > Systeemupdates.

Android 13 QPR1 Beta 3 richt zich op bugfixes en stabiliteit

Aangezien QPR1-bèta’s in feite previews zijn van aankomende functieprojecties van Pixel-telefoonsHet programma is relatief stabiel. In feite lijkt dat de grote focus van deze specifieke release te zijn. Google stelt in zijn officiële bericht dat: Android Beta-subredditDeze release bevat de nieuwste bugfixes, prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Dit betekent dat deze build zeker stabieler moet zijn dan de vorige. Maar Google merkte ook dat ik nog wat stabiliteits- en prestatieproblemen had. Er wordt gesuggereerd dat gebruikers hiervan op de hoogte zijn. Aangezien deze builds “geschikt zijn voor algemeen gebruik”, betekent dit dat Google erop kan vertrouwen dat de software goed is voor de dagelijkse gebruiker.

READ  Discord-gebruikers kunnen geen foto's en video's verzenden of downloaden

U vindt een volledig overzicht van de problemen die met deze release zijn opgelost in de release-opmerkingen van Google. Maar de samenvatting van de fixes bevat een probleem waarbij gebruikers de gebruikersinterface van het vergrendelscherm zagen weergegeven op meldingen en andere inhoud op het vergrendelscherm. Dat was een van de belangrijkste problemen die door zowel ontwikkelaars als gebruikers werden geuit.

Deze versie lost ook een probleem op waarbij het gebaar “Camera omdraaien voor selfie” niet werkt. Naast een probleem waarbij het scherm soms leeg wordt wanneer gebruikers het apparaat proberen te ontgrendelen.

Written By
More from Eda Greene
Telegram overschrijdt 1 miljard downloads in de Play Store
De berichtenclient van Telegram heeft de grens van één miljard download in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *