SkyShowtime in Nederland: een overzicht van alle devices

SkyShowtime in Nederland: een overzicht van alle devices

Op dinsdag 24 oktober 2022 wordt in Nederland een gloednieuwe streamingdienst gelanceerd: Sky Showtime. Vanaf nu kijk je films en series van grote filmstudio’s als Universal Pictures, Paramount Pictures en DreamWorks. Veel mensen vragen zich af of er echt een is Sky Showtime Sollicitatie Verkrijgbaar. Kun je hem al downloaden en op welke apparaten is de app te vinden? Lees er alles over in dit artikel.

De app van SkyShowtime in Nederland

Op dit moment is de officiële SkyShowtime-app nog niet live. We verwachten de app op 24 oktober 2022 te lanceren, enzovoort Officiële releasedatum Voor nieuwe video op aanvraag. We houden je natuurlijk op de hoogte SkyShowtime-lancering We laten u meteen weten of de app beschikbaar is om te downloaden.

Alle apparaten waarop SkyShowtime kan worden gedownload

We weten nu welke besturingssystemen, smart-tv’s en streamingapparaten compatibel zijn. SkyShowtime kan door zowel Apple- als Android-gebruikers worden bekeken op smartphone. Daarnaast kan de applicatie ook worden gedownload naar een bestand de televisie en stroomt over internet browser mogelijk. Hieronder vindt u enkele categorieën apparaten waarvan de app vanaf 24 oktober kan worden gedownload.

 • Smart TV’s
  • Apple TV HD (4e generatie +)
  • LG webOS 3.5+
  • Android 6.0+
 • Mobiele telefoons en tablets
  • iPhone (iOS 13+)
  • iPad (iOS 13+)
  • iPod Touch (iOS 13+)
  • Android (Android 7.0+)
 • zendapparatuur
 • Online via de site

Wat webbrowsers betreft, is SkyShowtime beschikbaar op Edge Chromium 80+, Chrome 75+, Firefox 88+ en Safari 12+. Het kan je ook opvallen dat Samsung niet tot de Smart TV’s behoort. Helaas is de SkyShowtime-app momenteel niet voor u beschikbaar Samsung-tv.

READ  De eerste beveiligingsupdate 2023 rolt nu uit

zenders naar TV

Staat er op 24 oktober geen app op je toestel? Alle films en series kunnen nog steeds vanuit SkyShowtime worden gestreamd met Chromecast of via Apple TV. Dit doe je door je smartphone of tablet aan te sluiten op hetzelfde netwerk als Chromecast of Apple TV, waarna je naar het apparaat gaat dat op de afstandsbediening is aangesloten. Vervolgens kun je de SkyShowtime-app op je smartphone of tablet openen en beginnen met casten naar je tv.

Meer informatie over deze nieuwe streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Meld je dan aan voor Onze nieuwsbrief En check regelmatig onze social media kanalen. Het laatste nieuws over deze nieuwe streamingdienst kun je ook volgen op Facebookgroep met Nederlandse SkyShowtime-kijkers.


illustratie ter verduidelijking

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *