Android 14 wordt uitgerold voor de Samsung Galaxy S22

Android 14 wordt uitgerold voor de Samsung Galaxy S22

Iedereen met een Samsung Galaxy S22 in huis kan nu Android 14 downloaden. De update brengt One UI 6 ook naar je smartphone. Installatie is heel eenvoudig.

Lees meer na de aankondiging.

Android 14 is beschikbaar voor de Samsung Galaxy S22

Android 14 werd eind oktober al uitgerold voor Samsung Galaxy S23-smartphones, en nu is het de beurt aan hun voorgangers. Ook de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra krijgen een update naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. Veel dank aan lezers Rinus en Jürgen, die dit aan ons hebben gemeld!

De grootte van het softwarepakket is ongeveer 3 GB. Als de update voor u beschikbaar is, ontvangt u automatisch een bericht. Ben je ongeduldig? Dan kun je ook handmatig controleren of Android 14 al is uitgebracht voor jouw Samsung Galaxy S22. U kunt dit doen door Instellingen te openen en naar Software-update te gaan. Zodra u op “Downloaden en installeren” klikt, gebeurt de rest vanzelf.

Samsung Galaxy S22Ultra

Omdat het, zoals eerder vermeld, om een ​​groot pakket gaat, raden wij aan om de software via WiFi te downloaden. Hierdoor kunt u uw datapakket niet meteen gebruiken. Maak ook een back-up van uw smartphone.

Zo gaan er geen belangrijke bestanden verloren als er iets misgaat tijdens de update. Klaar om te installeren? Leg dan je smartphone op de oplader, zodat de batterij niet leeg raakt.

De update bevat ook One UI 6

Android 14 is een relatief eenvoudige update. U kunt bijvoorbeeld het vergrendelscherm aanpassen aan uw behoeften en subtielere flitsmeldingen instellen. Daarnaast richt Google zich vooral op het verbeteren van de privacy en toegankelijkheid. Meer informatie lees je in onze Android 14 review.

Deze update brengt One UI 6 ook naar de Galaxy S22. Dit is de softwareschil die Samsung op Android zet. Het paneel Snelle instellingen is opnieuw ontworpen om u gemakkelijker toegang te geven tot veelgebruikte functies.

Samsung rolt de nieuwe versie van Android de komende weken uit naar meerdere smartphones. Het bedrijf deelde eerder al een overzicht van de data, maar dat blijkt niet helemaal waar te zijn.

Heb jij Android 14 al geïnstalleerd op jouw Samsung Galaxy S22? Wat vind je van de nieuwe functies? Vertel het ons in de reacties onder dit artikel!

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *