Mortal Kombat 1-leakers hebben de geschrapte Kameo Kill-beweging van Omni-Man ontdekt

Mortal Kombat 1-leakers hebben de geschrapte Kameo Kill-beweging van Omni-Man ontdekt

MK1-dataminers hebben ongebruikte Omni-Man-animaties ontdekt die aangeven dat de ontwikkelaars een “Kameo Kill” -beweging hebben gemaakt voor het onoverwinnelijke personage.

Omni-Man werd begin november toegevoegd aan de selectie van Mortal Kombat 1 en is de eerste toevoeging aan het Kombat Pack in de titel. Net als andere speelbare vechters ging de onoverwinnelijke tegenstander de strijd aan met zijn eigen moorden, wreedheid, speciale bewegingen en uitrusting.

Niet elk aspect van de komst van Omni-Man heeft echter lof ontvangen van de MK-gemeenschap. Velen waren boos dat het Kombat Pack zijn omroepstem niet bevatte, wat een bonusinhoud is voor $ 10.

Artikel gaat verder na advertentie

Degenen die het personage bezitten, lijken het echter leuk te vinden om hem tegen de beste personages van Mortal Kombat te plaatsen. Maar er is reden om aan te nemen dat ontwikkelaars eerder grotere plannen hadden voor Viltrumite.

MK1-leakers onthullen de ongebruikte Kameo Kill-beweging van Omni-Man

Twitter/X-account gewijd aan Mortal Kombat Dani Verwijzingen naar “Mustache Brutality” en “Kameo Kill” zijn onlangs ontdekt in uit gegevens geëxtraheerde bestanden. Deze resultaten waren de aanleiding voor een gerenommeerde data-operator Interloco Om dieper te graven. Daarbij ontdekte de leker animaties die momenteel niet bestaan ​​in Mortal Kombat 1.

Artikel gaat verder na advertentie

Interloko heeft specifiek een anime gevonden die verband houdt met de ontbrekende Kameo Kill-inhoud. Met een van deze animaties kan Omni-Man proberen zijn Kameo te grijpen; Als dit lukt, kan hij het karakter van de bondgenoot defensief of aanvallend gebruiken.

De verdedigingsmanoeuvre verandert Kameo in een lichaamsschild dat binnenkomende schade absorbeert. Opvallend is dat de wegwerpanimatie laat zien dat Omni-Man ook de mogelijkheid heeft om Kameo terzijde te schuiven.

In termen van aanvallende aanvallen laten de Kameo Kill-animaties van Omni-Man in MK1 zien dat hij voorheen de mogelijkheid had om zijn Kameo naar tegenstanders te gooien. De worp werkt alleen in voorwaartse en achterwaartse richting, maar een Kameo-personage als Motaro lijkt een boeiendere animatie te hebben.

Artikel gaat verder na advertentie

Interloko merkte op dat de anime-beschrijvingen aangeven dat Omni-Man zijn Kameo niet zal kunnen oproepen nadat hij deze aanstootgevend heeft gegooid – met uitzondering van individuele brekers.

Op dit moment is het onduidelijk of deze Omni-Man-inhoud volledig is verwijderd of dat deze op een later tijdstip zal verschijnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *