Android-beveiligingsupdate van januari 2022 voor Google Pixel 6

Google heeft eindelijk de Android-beveiligingsupdate van januari 2022 uitgebracht voor de Pixel 6- en 6 Pro-telefoons. De patch is nu beschikbaar om te downloaden en lost verschillende (beveiligings)problemen op.

Lees verder na de aankondiging.

Android-beveiligingsupdate van januari 2022 beschikbaar

De Android-update van januari 2022 is eindelijk beschikbaar voor de Google Pixel 6- en 6 Pro-telefoons. Oudere pixels konden de update eerder installeren, maar Google heeft veel problemen met de huidige hardware. De beveiligingsupdate van december 2021 introduceerde verschillende nieuwe bugs en werd uiteindelijk ingetrokken.

Google beloofde eind januari de nieuwe patch voor de Pixel 6 en 6 Pro uit te brengen. Het is dus iets eerder gebeurd. Het feit dat het bedrijf de update vrijdag uitbracht, laat zien hoeveel mensen om de problemen geven. Dit is eigenlijk nooit gebeurd.

De Google Pixel 6 of Pixel 6 Pro laat je automatisch weten dat de Android-beveiligingsupdate van januari 2022 beschikbaar is om te downloaden. Je kunt het natuurlijk ook handmatig controleren. U kunt dit doen via “Instellingen”, “Systeem” en “Systeemupdate”. Daar ziet u of uw apparaat over de nieuwste software beschikt. Als de update klaar is, kun je deze natuurlijk meteen installeren.

De nieuwe patch is een combinatie van de updates van december en januari. Het moet onder meer de ernstige netwerkproblemen oplossen waar veel Pixel 6-bezitters mee te maken hebben gehad. Zo bleek het in sommige gevallen onmogelijk om te bellen of werd het bellen abrupt afgebroken. We hopen dat de update ook een aantal andere problemen met de software oplost. Het is dus verstandig om je toestel zo snel mogelijk te updaten.

Ik heb geen Google Pixel: wanneer kan ik updaten?

Heb je geen Google Pixel, maar een andere Android-smartphone? Dan is het nog even afwachten wanneer je de Android-beveiligingsupdate van januari 2022 krijgt. Fabrikanten als Samsung, Nokia en Xiaomi hebben hun eigen updatebeleid.

Android-planeet Het plaatst elke vrijdag een overzicht met alle (beveiligings)updates die deze week zijn uitgerold. Daar kun jij als lezer een belangrijke bijdrage aan leveren! Heb je de afgelopen week een update ontvangen op je smartphone, tablet of smartwatch? Mail ons dan op [email protected] Of stuur ons een bericht via Instagram Van Facebook sociale netwerksite.

Lees het laatste nieuws over Google:

More from Madison Garrett
Ryan Tibera heeft drie wedstrijden geschorst
Redder van welpen Ryan Tibera Regisseur David Ross kreeg donderdag onaangekondigde schorsing...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *