Patriots vs Bills is de grootste game van het weekend

de New England PatriotsOpeningswedstrijd tegen buffel biljetten Er mogen geen records gebroken worden op Secundaire ticketmarkt, maar het is de grootste wedstrijd van het roze intermezzo-weekend. Kijk maar eens naar de nieuwste releases van SB Nation Reageer enquête.

Bij het pollen van fans, ongeacht de band van hun team en met de vraag naar welke van de zes competities ze het meest uitkijken, kwam de confrontatie van de AFC East tussen New England en Buffalo op de eerste plaats. Vijfentwintig procent van de deelnemers stemde erop en eindigde als tweede in de wedstrijd tussen San Francisco 49ers En Cowboys in Dallas Hij won 23 procent van de stemmen.

De andere vier games wekten niet dezelfde interesse van fans. Arizona Cardinals in een Rammen in Los Angeles (17%), Las Vegas Raiders in een Cincinnati Bengals (15%), Pittsburgh Steelers in een Kansas City Chiefs (13%) en Tampa Bay Buccaneers in een Philadelphia Eagles (7%) zijn op zichzelf al interessante rivaliteiten, maar ze bieden niet hetzelfde plot in de derde ronde tussen de Patriots en de Bills.

En het is niet moeilijk in te zien waarom. Ze waren niet alleen rivalen van de divisie met een legendarische geschiedenis, ze speelden al twee intense wedstrijden tijdens het reguliere seizoen: New England won de eerste wedstrijd met een eindscore van 14-10; Buffalo wist in week 16 revanche te nemen met een overwinning van 33-21.

De derde en laatste strijd van het seizoen tussen de Patriots en de Bills begint om 8.15 uur ET in het Buffalo High Mark Stadium.

READ  Kijk: het gebaar van voetballer Alireza Jahanbakhsh naar de fotograaf tijdens de wedstrijd wint harten

afbetalen DraftKings Sportsbook, de officiële sport boek SB Nation-partner.

More from Madison Garrett
Twitch verwijdert de tag ‘blind playthrough’ als reactie op feedback van gehandicapte spelers
Blinde mensen kunnen nog steeds videogames spelen, zoals bewezen door Zoe Espinoza,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *