Android december 2022-update met extra functies

Het was de eerste maandag van de maand en dat betekende weer een Android-beveiligingsupdate van Google. Samen met deze update verschijnen er ook nieuwe functies op Pixel-smartphones en Pixel Watch.

Lees verder na de aankondiging.

De Android-beveiligingsupdate van december 2022 wordt nu uitgerold

Elke maand brengt Google een beveiligingsupdate uit voor zijn smartphone-besturingssysteem. Hiermee verbeteren ze de digitale veiligheid van Android-gebruikers en repareren ze bugs in het systeem.

Daarnaast heeft Google ook een zgn Drop-functie Projectie. Elk kwartaal worden er nieuwe functies toegevoegd aan de software op Pixel-smartphones. Dit keer is het vooral voor de Pixel 7-serie, maar ook de Pixel Watch krijgt wat nieuwe features.

Wat de beveiligingsupdate betreft, hebben Google’s eigen Pixel-smartphones voorrang. De patch wordt uitgebracht voor werkende telefoons Android 13.

De december-update kan worden gedownload van:

Maar er is Zeventig aanpassingen Gedaan op software, inclusief apps, batterij en verbindingen. Gebruikers van de Google Pixel 6- en 7-serie kunnen een snellere vingerafdrukscanner verwachten. Heb je een van de bovengenoemde smartphones? Ga dan naar Instellingen en open Systeem. Onder Systeemupdate kunt u de beveiligingsupdate downloaden, indien beschikbaar.

Drop: nieuwe functies voor de Pixel 7-serie en Watch

Zoals gezegd houdt Google het niet alleen bij de beveiligingsupdate van deze maand. De fabrikant komt er ook met een Drop-functie. Dit betekent het toevoegen van nieuwe functies aan Android. Vooral gebruikers van Pixel 7 of 7 Pro zullen hier dol op zijn.

Eerst daar VPN van Google One. dit is Virtueel prive netwerk Het beschermt uw online activiteiten en gegevens en wordt bediend door De Google jezelf. Deze dienst is volledig gratis. Gebruikers kunnen nu Contactscan Gebruik, geen duidelijkere verbinding. Dit filtert omgevingsgeluid uit telefoongesprekken.

En als je met meerdere mensen een audio-opname hebt gemaakt, identificeert en benoemt Google nu de verschillende sprekers. De Google One VPN, scanverbinding En de spreker labels Ze zijn allemaal exclusief voor Pixel 7- en 7 Pro-gebruikers.

Voor Pixel 4a of latere gebruikers met Android 13 zijn er ook een aantal nieuwe features beschikbaar. Zo zijn privacy- en beveiligingsinstellingen met meer informatie in één overzichtelijke hub te vinden en kun je aan de slag met nieuwe wallpapers en ruimtelijk geluid Ondersteund bij het doorluisteren Google Pixel Buds Pro. Dit is een ruimtelijk geluid dat uit vele aspecten komt.

Google Pixel Watch: ook nieuwe functies

deze Drop-functie Hij is ook de eerste waar pixel klok Krijg nieuwe banen. Hoewel draagbaar Onofficieel te koop in Nederland, via grijze import te verkrijgen.

Er zijn onder andere nieuwe tegels geïntroduceerd. Dit zijn de kleine informatietegels naast het startscherm van de Pixel Watch. Zo kun je er nu snelcontacten op zetten om ze op elk gewenst moment een bericht te sturen, en met een ander paneel zie je de tijd van zonsopgang en zonsondergang. Je slaap kan nu ook specifieker gemeten worden met Fitbit Sleep.

READ  Google biedt Android-gebruikers meer opties voor zoekmachines

Meer Google Nieuws vindt u hier

More from Madison Garrett
Worlds Showdown is een van de beste multiplayer-maps ooit
het origineel Onwerkelijke quiz, dat voor het eerst werd uitgebracht in 1999,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *