Xbox Game Pass-abonnees krijgen een van de populairste games van 2022

Xbox Game Pass-abonnees krijgen een van de populairste games van 2022

Vandaag hebben Xbox Game Pass-abonnees toegang gekregen tot een van de meest populaire games die in 2022 zijn uitgebracht. 2022 was voor het grootste deel een slecht jaar voor nieuwe games. Hoewel er enkele opmerkelijke krantenkoppen waren, zoals Elden-ringEn de Een plaagverhaal: RequiemEn de Middernacht van MarvelEn de Call of Duty: Modern Warfare II, 2022 had zeker niet zoveel geweldige releases als we in het verleden gewend zijn. En hoewel geen van de games in kwestie vandaag naar Xbox Game Pass komt, was de titel die bij de service kwam absoluut enorm toen deze eerder dit voorjaar in de winkelschappen lag.

Vanaf dit moment kunnen Xbox Game Pass-abonnees nu zoeken om te downloaden en te spelen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor zichzelf. Hoewel er in het verleden een aantal LEGO Star Wars-spellen zijn geweest, Skywalker-saga Het is het eerste deel in de serie dat de verhalen vertelt die te zien zijn in alle negen grote Star Wars-films. In aanvulling op, Skywalker-saga Het is toevallig beschikbaar in alle versies van Xbox Game Pass, wat betekent dat het toegankelijk is op Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en cloud-apparaten.

Voor het geval je je afvraagt ​​waarom LEGO Star Wars: The Skywalker Saga’s Gecombineerd met Xbox Game Pass is dat een groot probleem, de nieuwste inzending in de langlopende LEGO-franchise was een van de grootste games van het jaar in termen van verkoop. Niet alleen Skywalker-saga records instellen voor de LEGO-serie toen deze in de eerste helft van 2022 werd gelanceerd, maar in de maanden daarna bleef hij in hoog tempo uitverkocht. Als zodanig is het een beetje een verrassing om te zien dat het Xbox Game Pass bereikt, vooral omdat WB Games hier in het vakantieseizoen van 2022 alleen maar meer geld aan de game zal blijven verdienen.

READ  Dit nieuwe Minecraft-screenshot bevat grotwijnstokken, gloeiende bessen en gespikkelde bladeren

Ben je op zoek om te spelen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Nu je deel uitmaakt van Xbox Game Pass? En denk je dat dit een van de sterkste titels is die het Xbox-abonnementsplatform dit jaar heeft gekregen? Laat het me weten in de reacties of stuur me een bericht op Twitter via Betrouwbaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *