Angels verslaan welpen in Cactus League – Orange County Record

het spel: De Angels versloegen donderdag de Chicago Cubs met 5-4 in Tempe Diablo.

Aanpassingsrapport: Rechtshandige Michael Lorenzen kreeg drie punten tegen (twee gekregen) in drie ronden. Raakte twee en liep één. “Alles voelde heel goed vandaag”, zei Lorenzen. “Ik had het gevoel dat ik net het getroffen gebied beukte. Het is een goed moment om te zien hoe de hitters op je spullen reageren. Je kunt geen goed idee krijgen van hoe ze zullen reageren als je de hele tijd bijt.” Lorenzen zei ook dat hij de afgelopen dagen een snelle tweak heeft gemaakt met zijn slider, zodat het veld weer werkt zoals het wil. … Rechtshandig Andrew Wentz voorzag Schulten zonder doelpunten en scoorde twee doelpunten. De Angels zijn aan het kijken welke van hun palliatieven de multiplayer-rollen aankunnen, vooral in het begin van het seizoen, wanneer de rookies op een beperkt aantal velden staan.

Vermenigvuldigingsrapport: Anthony Rendon miste Homer nauwelijks en stelde zich tevreden met de dubbel in een campagne tegen de omheining van het linkerveld. … Brandon Marsh verdubbelde centrum links, rijdend in een race. … Jared Walsh plaatste de RBI-single in het midden rechts. Dit was Walsh’ tweede hit in 10 bat-hits dit voorjaar. Hij begon afgelopen voorjaar ook langzaam en sloeg de .217 met een .522 OPS. …Matt Duffy was intact bij twee slagbeurten in zijn eerste wedstrijd van het voorjaar. Duffy vond plaats tijdens de eerste week van het kamp. …Taylor Ward brak thuis in het voorjaar een zevende gelijkspel in de tweede ronde. Hij en Joe Adele zijn de enige spelers die dit voorjaar meerdere vrienden hebben.

READ  Left 4 Dead 2 krijgt een officiële update van de community

Verdedigingsrapport: Lorenzen liet een bal vallen terwijl hij het eerste honk in de tweede helft dekte. Shortstop David Fletcher maakte vervolgens een verkeerde salto naar Duffy, voor de tweede plaats. Een goede aangooi was misschien te laat om de loper op de tweede plaats te krijgen, maar door de fout kon de loper scoren vanaf het derde honk. …tweede honkman Michael Stefanik stopte met doorschuiven naar het midden. … catcher Chad Wallach gooide een loper in een poging de tweede plaats te stelen. … Quarterback Magneuris Sierra flankeerde het centrum rechts en maakte een mooie actie, Fighting the Sun.

volgende: Angels at Diamondbacks, vrijdag, 13:00 uur PT, Salt River Fields in Scottsdale, Arizona, Bali Sports West, 830 uur

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *