Animal Crossing: New Horizons ‘1st Anniversary Update is nu live

Als je opstart Animal Crossing: New Horizons, Er zou een update op je moeten wachten om het spel te upgraden naar versie 1.9.0. Anders kunt u de update handmatig activeren door naar Pictograminstellingen te gaan.

Hoewel de patchopmerkingen nog niet zijn gepubliceerd, heeft Nintendo al een gedetailleerde lijst gemaakt van wat je van deze update kunt verwachten:


  • 1e verjaardagstaart – Nook Inc. 1Straat Verjaardagstaart om de gelegenheid te vieren. Het wordt naar je in-game mailbox gestuurd nadat je de update hebt geïnstalleerd.
  • De zoetheid van Sanrio – Voeg wat Sanrio-zoetheid toe aan je eiland. Vanaf 26 maart Het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack is te koop Bij Target-winkels in de VS is deze adviesprijs $ 5,99. Je kunt de zes levendig ontworpen amiibo-kaarten gebruiken voor een aantrekkelijke en kleurrijke uitnodiging Overstekende dieren Bewoners worden geïnspireerd door beroemde Sanrio-personages op je eiland, waaronder Rita, Chai en Toby. Met deze amiibo-kaarten kun je klokken inwisselen voor speciale meubels en kostuumartikelen met Sanrio-thema in het spel. Je kunt deze personages zelfs naar Harvey Island uitnodigen voor een leuke foto in Photopia.
  • + Aangepaste ontwerpeditor – Custom Design-app wordt geüpgraded op uw NookPhone! Gebruik de Nook Miles op de Nook Stop bij Resident Services om de functie te ontgrendelen. Het biedt een robuustere set functies, waardoor u paraplu’s, minivlaggetjes, Uchiwa en schilderijstandaards kunt aanpassen. En met de nieuwe uitbreiding van 50 slots toegevoegd aan zowel de normale aangepaste ontwerpmodus als de professionele aangepaste ontwerpmodus, kun je je fantasie de vrije loop laten!
  • Ontwerpportaal op maat – Je kunt nu het aangepaste ontwerpportaal in de Able Sisters Store rechtstreeks toevoegen aan de NookPhone-app in de game. Je kunt het altijd gebruiken als je inspiratie je inspireert.
  • Seizoensartikelen – De lente hangt in de lucht en naarmate de seizoenen veranderen, komen er tal van nieuwe seizoensartikelen! Precies op tijd voor April Fools ‘Day, kan tussen 26 maart en 1 april een verscheidenheid aan drukke kussens worden besteld bij de in-game shopping-service van Nook. Als je iets eleganters wilt, kun je je van 1 april tot 30 april voorbereiden op het promseizoen met modeartikelen met een thema in de Able Sisters-winkel. Je kunt in deze periode ook items met een promthema bestellen bij Nook Shopping, zoals de avondgala-muur, prom- en prom-vloeren. mis nooit een kans om te dansen!
READ  SonicFox verscheen tot een Mortal Kombat-evenement met typische SonicFox-outfits

Heeft u deze update al gedownload? Heeft u nog iets anders opgemerkt? Laat hieronder een reactie achter.

Written By
More from Aubrey Mason

De prijs van de PS5 kan veranderen – dankzij Xbox Series X

Microsoft legde zijn kaarten op tafel over de aanstaande Xbox-serie X en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *