Download Jr Engineer Paper 1 Admit Card NU

SSC SR JE 2021 Acceptatiekaart: Personeelsselectiecommissie (SSC) Southern District heeft papier 1 toegangskaart uitgegeven voor de positie van Junior Engineer (JE). Kandidaten kunnen de Admit Card SSC SR downloaden van de officiële website voor SSC, d.w.z. www.sscsr.gov.in. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat alleen degenen wier sollicitatie door de commissie is geaccepteerd, kunnen worden gedownload.

Onderstaande link verschijnt voor SSC SR JE Admission Card. Kandidaten kunnen de SSC JE Admit Card rechtstreeks downloaden via de onderstaande link:

SSC SR JE Geef kaartdownload 2021 toe

Voor het gemak van de kandidaten hebben we de stappen op een rij gezet die kandidaten de toelatingskaart kunnen downloaden:

Stap 1: Ga naar de officiële website van SSC Southern Region www.sscsr.gov.in

Stap 2: Klik op de link “Download elektronisch toelatingscertificaat” toegekend voor het Junior Engineer-examen (civiel, mechanisch, elektrisch, kwantiteitsonderzoek en contracten), 2020

Derde stap: Lees alle instructies en klik op “Download elektronisch acceptatiecertificaat”.

Stap 4: Er wordt een nieuwe pagina geopend waar u het registratienummer van de toegangskaart, het registratienummer of de naam en geboortedatum kunt downloaden

Stap 5 Download Admit Card SSC JE 2020-21

READ  Gartner: CyberArk is de leider in Privileged Access Management
More from Madison Garrett

De iconische E3-demo van Metal Gear Solid 2, geüpgraded naar 4K door AI

afbeelding: digitale gieterij Op E3 2000, Metal Gear Solid 2 helemaal niet...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *