Anno 1800 maakt het gemakkelijk om mods te vinden en te downloaden met officiële ondersteuning

Anno 1800 maakt het gemakkelijk om mods te vinden en te downloaden met officiële ondersteuning

De Anno-serie heeft nooit officiële ondersteuning gekregen, maar dat weerhield de community er niet van om honderden mods voor Anno 1800 te produceren sinds de release in 2019. Ubisoft lijkt het te hebben opgemerkt. Ze werken nu samen met mod.io om officiële ondersteuning aan het spel toe te voegen.

Dit is slechts de vier jaar oude Anno 1800-trailer zonder mod-beelden.

Als je momenteel Anno 1800 mods wilt downloaden, kun je het beste naar Nexus-modificatie iets vinden om te downloaden. Mogelijk hebt u een bestand nodig Door de gemeenschap gemaakte mod-lader, Ook. Een toetredingsdrempel zal de meeste spelers waarschijnlijk afschrikken.

“Ons doel is om het onze spelers aanzienlijk gemakkelijker te maken om de Anno 1800-ervaring aan te passen met mods, terwijl we ook direct in de game zichtbaarheid bieden in de creaties van onze modders”, zei Charles Haribi van Ubisoft in een korte samenvatting. Gesprek op de mod.io-blog. De details van wat mod-ondersteuning inhoudt, zijn niet veel beschrijvender dan dat, maar als het zou betekenen dat je geen bestanden van Github hoeft te downloaden, zou dat een verbetering zijn.

Anno 1800, als je het nog niet wist, is een stadsbouwer uit het industriële tijdperk met een sterke focus op toeleveringsketens en handelsroutes. Nate vond dat leuk in zijn recensie uit Anno 1800. Mods voegen meestal nieuwe gebouwen of eenheden toe, maken aanpassingen aan de kwaliteit van leven of veranderen de balans van hun verschillende systemen.

De komende paar maanden zouden productief moeten zijn voor moddinggemeenschappen in het algemeen, met releases voor zowel Starfield als Cities: Skylines 2. Ik kijk uit naar een tien jaar durend project om Morrowind opnieuw te creëren in de eerste, Morofieldmods die Chirper verwijderen en versterken in Cities: Skylines 2.

READ  De macOS Ventura 13.4.1-update kan worden gedownload en geïnstalleerd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *