Anno 1800 vindt nog een gratis weekend plaats, met 50% korting

Het historische strategiespel Anno 1800 is momenteel gratis beschikbaar voor het weekend, en als je het speelt, kun je de volledige versie voor een vrij grote korting pakken.

De gratis periode begon op 25 februari tot en met maandag 1 maart om 20.00 uur lokale tijd (wat betekent dat iedereen tot 20.00 uur de tijd heeft om het te spelen), waarin je het kunt spelen zoals je wilt. Om van deze demo gebruik te maken, hoeft u alleen maar te doen Ga naar deze link, Log in op uw Ubisoft Connect-account of meld u aan voor een account en u bent weg. Vervolgens kun je de volledige game kopen met 50% korting, $ 30 in plaats van $ 60, of een van de speciale edities met korting, maar voor iets lagere bedragen.

En het beste is dat elke vooruitgang die u tijdens uw vrije dagen boekt, kan doorgaan, zodat u naadloos uw uitbreiding van de industriƫle revolutie kunt voortzetten. Anno 1800 werd in 2019 uitgebracht door ontwikkelaar Blue Byte, en onze recensie Robert Zack vond het charmant, zij het een beetje oppervlakkig, in zijn recensie. Later werden veel van de DLC veel groter, met regelmatig gratis periodes om nieuwe spelers binnen te halen.

Je kunt de korte trailer hieronder bekijken:

Meer downloadbare content is onderweg beschikbaar, in Anno 1800 Seizoen 3. We hebben de Anno 1800 tips gids, plus een Anno 1800 mod gids, om je op de goede weg te helpen.

READ  Rise Of The Slime wordt op 20 mei gelanceerd op pc en consoles

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *