Genshin Impact verrast fans door een nieuw personage te onthullen

Jinshin-effect Hij onthulde officieel een nieuw personage, Hu Tao, de zevenenzeventigste directeur van de Wang Sheng Funeral Salon, die naar verluidt de grens bewandelt tussen leven en dood, “met verantwoordelijkheden die de meeste mensen niet kennen”. Het voltooien van de openbaring is niet alleen een trailer voor het personage, maar ook enkele details over Hu Tao.

Op het moment van publicatie is er niet veel bekend over Hu Tao behalve wat hierboven is vermeld. De meeste personages die over Hu Tao spraken, gaven echter een negatieve indruk die het personage schildert als iemand die niet te vertrouwen is. In feite waarschuwt een tweet van het officiële Twitter-account van de game spelers om voorzichtig te zijn met het personage.

Voorlopig zijn details over Hu Tao – wat Walnoot betekent in het Chinees – niet alleen schaars, maar we weten niet wanneer het in het spel zal verschijnen. We weten dat het binnenkort komt, maar we weten niet precies wanneer. Hoewel ze nog niet in het spel is geweest, ontwikkelt ze al een aanhang, net als alle personages die aan het spel zijn toegevoegd.

Jinshin-effect Beschikbaar als gratis game om te spelen op pc, PS4 en mobiele apparaten. De game kan ook op PS5 worden gespeeld via achterwaartse compatibiliteit, maar dit is nu de enige manier om de game op PS5 te spelen. Ontwikkelaar miHoYo heeft al bevestigd dat de game naar de PS5 en Nintendo Switch komt, maar op dit moment is nog niet bekend gemaakt wanneer deze releases uitkomen.

Voor meer dekking op Jinshin-effect – Inclusief niet alleen het laatste nieuws, maar alle recente geruchten, rapporten en lekken – klik Hier​ Ondertussen, zoals altijd, kun je een reactie achterlaten of ons laten weten wat je ervan vindt, of me in plaats daarvan op Twitter raken. @ TylerVisser Laat het me daar weten. Wat vind je van Ho Tao?

READ  Black Friday TV-deal: LG OLED TV heeft zojuist de laagste prijs ooit bereikt
Written By
More from Lesley Curry

Left 4 Dead Wiki verontreinigd om de vijfde overlevende toe te voegen, nu Canon, dat zijn de regels

afbeelding​ Left 4 wiki is dood Oorspronkelijk verliet 4 dodenEr waren vier...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *