Antonio Brown trekt het uniform uit en laat de piraten midden in de wedstrijd tegen de vliegtuigen achter

Antonio Browns voorliefde voor capriolen flitste zondag weer door zijn hoofd en camera’s legden het allemaal vast.

Minder dan twee weken nadat zijn schorsing van drie wedstrijden was verstreken voor het gebruik van een frauduleus COVID-19-vaccinticket, verwijderde de Tampa Bay Buccaneers wide receiver zijn uniform, speelde pads en meer op zondag voordat hij topless het speelveld verliet in het midden van de derde kwart terwijl zijn team de New York Jets volgde.

Brown sprak met teamgenoot Mike Evans voordat hij zijn shirt uittrok. De staf van de piraat en anderen aan de zijlijn keken verward terwijl Brown zich uitkleedde. Brown gooide toen zijn binnentrui in de menigte van het MetLife-stadion en sprong met boeren voordat hij een signaal naar de menigte in de eindzone gaf toen hij de tunnel in liep.

Mis geen kans: Abonneer u op de NFL-nieuwsbrief voor exclusieve inhoud

De Buccaneers hebben geen onmiddellijke update gegeven over de beschikbaarheid van Brown voor de rest van het spel.

Brown heeft een aanklacht wegens seksuele intimidatie afgehandeld en heeft een lange geschiedenis van botsingen met zijn voormalige teams. Bij de ondertekening van de Troubled Extended Show vorig seizoen, zei Arians dat Brown te kort zou zijn.

Na de schorsing van Brown verwelkomden coach Bruce Aryan en de Buccaneers een viervoudige terugkeer van All-Pro om het gewonde Receptionist Corps te helpen.

“We hadden het over oude ervaringen met Antonio”, vertelde Arians vorige week aan NBC Sports. “Toen hij bij ons terugkwam, was hij een modelburger. Er was een nieuwe geschiedenis. Ik hield echt van de manier waarop hij probeerde te passen, zijn weg vond en ons alles gaf wat hij had om naar de Super Bowl te gaan. De houding ten opzichte van hij veranderde, en ik zag hem proberen een beter mens te zijn.”

READ  Meghan Markle smeekte haar vader haar huwelijk met prins Harry bij te wonen

Quarterback Tom Brady, die Brown in het verleden verdedigde, richtte zich zondag vijf keer op de ontvanger. Brown had drie passen voor 26 yards, een week na het oppakken van 10 passen voor 101 yards.

Zonder Brown leidde Brady de Buccaneers op een last-minute rit zonder time-out om de leiding te nemen en een kenmerkende comeback-overwinning te behalen, 28-24.

Volg Chris Bombaka op Twitter Tweet insluiten.

More from Madison Garrett
Beste gratis e-books # 49
We hebben weer drie leuke gratis e-books voor je! Deze keer: een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *