Beste Prime Day-gamingdeals: Top Switch-games met korting tot $ 40 bij Amazon

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over alles wat u moet weten en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste deal krijgt.

Hoewel het nieuwe Sony PlayStation 5 en Xbox-serie X komen binnenkort, ze zullen niet op tijd beschikbaar zijn voor Amazon Prime Day op dinsdag en woensdag – en als ze dat waren, is er geen kans dat ze worden verdisconteerd. Er zijn echter genoeg deals voor game-uitrusting en accessoires die de komende twee dagen de moeite waard zijn, waaronder top Switch games afgeprijsd tot $ 40 op Amazon.

Dit zijn de huidige beste deals bij Amazon, Best Buy, Target, Newegg en andere retailers – we zullen deze lijst regelmatig bijwerken met nieuwe deals en verlopen naar een niet langer beschikbaar gedeelte onderaan om je te helpen bijhouden.

Veel Razer-gaminguitrusting is momenteel te koop bij Amazon, en dit is een geweldige prijs voor een zeer hoogwaardig mechanisch gamingtoetsenbord. Groene, gele en oranje schakelaarversies zijn beschikbaar met verschillende kortingsniveaus – die in feite bepalen hoe “klik” u wilt dat de toetsen zijn.

Dell

Hier is je uitgave voor Prime Day. Alienware’s enorme 21: 9 (echt, echt breedbeeld) gebogen scherm, met een resolutie van 3.440 x 1.440, is gedaald tot $ 850. De oorspronkelijke prijs was $ 1.200, en je kunt het meestal vinden voor ongeveer $ 1.050 of zo.

Zeerover

Een van de beste allround gaming-toetsenborden, met RGB-achtergrondverlichting per toets en Cherry MX Silver mechanische sleutelschakelaars.

Ubisoft

De volgende Assassin’s Creed-game is nog niet eens uit, maar je kunt al $ 10 korting geven voor de huidige generatie consoles.

Niet meer beschikbaar

Een van de vreemdste retro-miniconsoles, deze Neogeo micro-arcade-output naar een tv, maar heeft ook een eigen ingebouwd 3,5-inch scherm. Het heeft 40 ingebouwde spellen zoals King of Fighters, Metal Slug en Fatal Fury (eerlijk gezegd, dat zijn waarschijnlijk degenen die je belangrijk vindt). Deze luxe versie bevat twee bedrade Neogeo-gamepads en zelfs een HDMI-kabel.

More from Madison Garrett
Ghost Of Tsushima: Legends Raid releasedatum en vereisten bevestigd
Ontwikkelaar Sucker Punch Productions heeft onthuld dat de eerste aanval op Ghost...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *