Antony Starr reageert op een fan die hem vroeg of hij Homelander wel of niet zou inspreken in Mortal Kombat 1

Antony Starr reageert op een fan die hem vroeg of hij Homelander wel of niet zou inspreken in Mortal Kombat 1

NetherRealm Studios is over het algemeen erg goed in het terughalen van originele acteurs om hun gastpersonages en skins in Mortal Kombat en Injustice te spelen, ook al is hun trackrecord niet bepaald perfect.

Er zijn de laatste tijd veel vragen geweest over The Boys’ Homelander in Mortal Kombat 1 en of Antony Starr zijn rol opnieuw zal vertolken.

Nou, Star heeft onlangs een nieuwe foto van zichzelf geplaatst Instagram-pagina Met enkele van zijn teamgenoten, waardoor fans natuurlijk vragen gingen stellen over de rol in de vechtgame.


Interessant genoeg reageerde de acteur op een van hen met de ietwat sarcastische naam “maxium_mishima”, die ook op hilarische wijze Anthony was geschreven in plaats van Anthony.


“mmmmmmmm,” antwoordde Ster.


Dit is niet echt een definitief antwoord, maar het is ook geen nee.

Als hij dat niet zou willen of er geen plannen voor had, zou je denken dat het voor Starr gemakkelijker zou zijn om hier helemaal niets mee te doen totdat er een officiële aankondiging werd gedaan, ook al is dat duidelijk niet wat hij hier deed… soort van.


Er gaat nog steeds een theorie rond dat de SAG-AFTRA-staking (die in juli begon) Starr verhindert te werken of te praten over Mortal Kombat omdat hij zijn tv-persona van The Boys gebruikt.

READ  Waarom dubbel KO-beleid voor vechtspellen belangrijker is dan je denkt


Het is mogelijk dat de onderhandelingen nog gaande waren toen de staking van de Actors Guild begon, en dat er niet veel kan worden gedaan voordat de staking voorbij is.Tegelijkertijd is echter bevestigd dat JK Simmons en John Cena zich bij respectievelijk Omni-Man en Peacemaker aansluiten, terwijl er geen officieel nieuws is over Homelander.


Beide acteurs verschijnen ook daadwerkelijk in de officiële gamecredits voor MK1 zonder enige vermelding voor Starr (hoewel we ook niemand anders hebben ontdekt die mogelijk Homelander zou kunnen zijn).


Gelukkig is er nog wat tijd om te hopen dat alles in orde komt, aangezien de onlangs onthulde DLC-releasevensters voor MK1 State Homelander pas ergens in het voorjaar van 2024 zullen verschijnen, wat tot acht maanden kan duren.


Dus zelfs als hij nog niet volledig gehecht is aan het project of iets bevestigd is op dit moment, betekent dat niet dat Star nog niet actief is.Afbeelding via De Jongens.Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *