BSEB Sessieresultaat 2023 is aangekondigd, download hier de directe link om de scorekaart te downloaden

BSEB Sessieresultaat 2023 is aangekondigd, download hier de directe link om de scorekaart te downloaden


De Bihar School Examencommissie (BSEB) heeft de resultaten bekendgemaakt van DElEd-sessie 2023-25. Kandidaten die voor het examen zijn verschenen, kunnen de scorekaart downloaden via de directe link die hier wordt aangeboden.


Bihar Delhi Scorekaart 2023 downloaden

Bihar Dil-resultaat 2023: De Bihar School Examination Board (BSEB) heeft de resultaten van het Bihar Diploma in Primary Education (DElEd) 2023 bekendgemaakt. De resultaatlink is nu beschikbaar op de officiële website van het Bihar Board. Kandidaten die zijn verschenen voor de DElEd-examens die van 5 tot en met 15 juni 2023 worden afgenomen, kunnen de officiële website van het bestuur bezoeken om hun resultaten te bekijken.

Om het resultaat van Bihar DElEd te controleren en de scorekaart te downloaden, moeten studenten de website bezoeken en hun aanmeldings-ID en geboortedatum invoeren in de inloglink. Er wordt een scorekaart weergegeven die voor andere toelatingsdoeleinden kan worden gebruikt.

De Raad maakte ook statistieken bekend over de prestaties van studenten op het DElEd-examen. Volgens de cijfers van de ambtenaren verschenen er in totaal 1.39.141 kandidaten voor de DElEd-examens, waarvan 1.17.037 kandidaten slaagden. Het totale slagingspercentage van studenten voor het Bihar DElEd 2023-examen is 84,11%.

Bihar Delhi Scorekaart 2023 Directe link – Klik hier

Stappen om Bihar Delhi Resultaat 2023 te controleren

De resultaatkaart voor het Bihar DElEd-examen is beschikbaar op de officiële website van het bestuur. Kandidaten die reikhalzend uitkijken naar de aankondiging van het DElEd-examen, kunnen de officiële website bezoeken of de onderstaande stappen volgen om hun resultaten te controleren en de scorekaart te downloaden.

READ  GSEB SSC Hall Ticket 2023: Gujarat Class 10 Entreeticket, downloadlink hier

Stap 1: Bezoek de officiële website van Bihar State Board

Stap 2: Klik op de link Bihar DElEd-scorekaart bekijken/afdrukken

Stap 3: Log in met uw AppID en geboortedatum

Stap 4: De DElEd-scorekaart wordt weergegeven

Stap 5: Download de Bihar DElEd-scorekaart voor verdere referentie

Lees ook: IGNOU TEE december 2023 Laatste datum voor het indienen van het formulier verlengd, online OAO-cursussen aanvragen op ignou.ac.in

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *