Anubhav Sinha legt de ontslag-tweet van Bollywood uit: ik zal alleen films maken

Anubhav Sinha explains Bollywood resignation tweet: I will only make movies

Anubhav Sinha.Anubhav Sinha Instagram

Sinds filmmaker Anubhav Sinha dinsdag zijn ontslag bij Bollywood aankondigde, zijn bioscoopliefhebbers begonnen te speculeren of dit betekent dat hij helemaal stopt met het maken van films.

Sinha ging woensdag naar Twitter om te verduidelijken dat hij zijn relatie met Bollywood alleen heeft beëindigd en niet met cinema.

“Natuurlijk zal ik alleen films maken. In feite meer. Maar ik ben mijn eigen logistiek drastisch aan het veranderen die zo ongelofelijk mogelijk zal zijn. Ik zal je de komende tijd meer vertellen”, verduidelijkte Sinha op zijn geverifieerde Twitter-account op Woensdag.

Eerder op dinsdag had Sinha getweet om te verklaren dat hij ontslag nam uit Bollywood, gezien de huidige stand van zaken in de industrie.

“GENOEG !!! Ik neem hierbij ontslag uit Bollywood. Wat dat ook betekent,” had Sinha aangekondigd.

De filmmaker heeft ook zijn Twitter-profiel gewijzigd van Anubhav Sinha in Anubhav Sinha (Not Bollywood).

Sinha’s dinsdag-tweet veroorzaakte een enorme reactie op sociale media, waarbij filmmakers Sudhir Mishra en Hansal Mehta partij voor hem kozen.

Ondertussen reageerde Mishra woensdag op de tweet van een gebruiker die zei dat het ontslag van Sinha niet door het publiek zal worden geaccepteerd. “Niemand heeft ontslag genomen uit de bioscoop of verhalen vertellen in lange vorm”, schreef Mishra op zijn geverifieerde Twitter-account.

READ  Austin Bay vs Tennessee Tech - Game Preview - 25 februari 2021
Written By
More from Max Mcgee
Rogue-Lite 3D pc-game aangekondigd
De ontwikkelaar kondigde Kids With Sticks aan Rogue ziel, 3D-actiespel met lichte...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *