Anuchard voegt Xbox Series- en Xbox One-releases toe, laat in Q1 2022

Uitgever Freedom Games en ontwikkelaar stellarNull hebben het RPG-werk om de beschaving te herstellen vertraagd Anuchard Van een vooraf gepland releasevenster in het derde kwartaal van 2021 tot het eerste kwartaal van 2022, evenals aangekondigd dat het beschikbaar zal zijn voor Xbox Series en Xbox One samen met de huidige pc (stoom-) Uitgifte.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Officiële website:

Wat betreft

Een retro-geïnspireerde 2D-actie-RPG waarin je als Bellwielder speelt om de zielen van vermiste personen te herstellen en een gevallen beschaving in de wereld te herstellen.

Geïnspireerd door Quintet Enix klassiekers (ziel jasEn Terranigma), Anuchard Het vertelt een verhaal over het opnieuw opbouwen van de beschaving en de relatie met de goden.

Functiegidsen

 • herbouwen Anuchardgevallen beschaving – Tijdens het spel zul je meer dorpelingen herstellen. Hij kan een chef-kok, een boer, een kruidengenezer of zelfs een zeewierliefhebber zijn. Elke dorpeling in je stad zal bijdragen en je ook verschillende voordelen geven in het gevecht.
 • Vecht tegen verschillende monsters met het Knockback-vechtsysteem boordevol actie – Met Audros Bell bij de hand, gebruik hem om vijanden en objecten te raken! Vecht tegen verschillende vijanden met verschillende soorten harnassen in een handgemaakte kerker in antieke stijl.
 • Los kerkerpuzzels op – Beheers de backhand-monteur en los de verschillende puzzels in de kerker op!
 • Een stevige maaltijd koken in de boomgaard – Kook verschillende soorten voedsel voordat je naar de kerker gaat, meng verschillende soorten groenten en ontdek recepten.
 • Energie krijgen door middel van eten – Verschillende voedingsmiddelen zullen verschillende vaardigheden verlenen. Probeer verschillende soorten voedsel om vaardigheden te ontdekken die bij je speelstijl passen!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Een nieuw gerucht geeft aan dat Starfield alleen op pc en Xbox zal worden uitgebracht

Reactiebeleid

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd op Gematsu. We vragen u echter een eenvoudige reeks richtlijnen te volgen:

 • Lees het volledige artikel alvorens commentaar te geven.
 • blijf bij het onderwerp.
 • Er zijn geen opmerkingen van de autoinclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
 • Weet wanneer je niet moet ophangen. Als een onderwerp je niet interesseert, hoef je niet te reageren.
 • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat beledigende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud/taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
 • Smeek niet aan de haven.
 • Geen consoleoorlogen.
 • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). bijvoorbeeld: Wil is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de spoilertags.
 • Wees respectvol naar andere reageerders. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek – meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te bewerken of te verwijderen. Dit commentaarbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Vanessa Hale

Fake Animal Crossing uitgebracht op Xbox

Animal Crossing: New Horizons Het was een enorme hit op de Nintendo...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *