Anupam Kher spoort mensen aan om ouders met liefde te douchen

Anupam KHer, mother Dulari, brother Raju

Anupam KHer, moeder Dulari, broer RajuInstagram

De moeder van Anupam Kher zoekt momenteel behandeling voor Covid-19 in het Kokilaben Dhirubhai Ambani-ziekenhuis in Mumbai, en de ervaren acteur deelt voortdurend updates over haar gezondheid op sociale media.

Op Instagram plaatste Anupam een ​​videoclip waarin hij vertelde hoe hij zich tegenwoordig “voelt”, en onthulde dat hij besloot zijn moeder niet te vertellen over haar coronavirusdiagnose.

‘Hoewel we haar hebben verteld dat je een infectie hebt, heb je geen coronavirus. Maar ze begrijpt het omdat ze omringd is door mensen’, zei Kher in de video.

Hij vertelde ook hoe zijn moeder hem naar de gezondheid van iedereen heeft gevraagd, inclusief zijn vrienden Anil Kapoor, Satish Kaushik en Ashoke Pandit.

Terwijl hij de gezondheidsupdate over zijn moeder deelde, drong Kher er bij iedereen op aan om hun liefde voor ouders te uiten.

‘Het is belangrijk dat we voor onze ouders zorgen en hen vertellen dat we van ze houden. Woorden zijn belangrijk’, besloot Anupam.

Vorige week vertelde Kher dat zijn moeder Dulari, broer Raju Kher en twee andere familieleden positief waren getest op Covid-19.

READ  Microsoft Bug zegt dat Elden Rings, GTA V beschikbaar zijn op Game Pass
Written By
More from Aubrey Mason
Dit is waarom de PS5 niet wordt aangevuld in Sony Direct – en wanneer hij terugkomt
De standaard Sony Direct PS5-reserveringswachtrij is vandaag, deze week of in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *