AOb app is live, zet hem meteen op je telefoon

AOb live-app. Vanaf vandaag kunnen alle leden de app downloaden en op hun telefoon plaatsen. Download de app meteen en ontvang persoonlijk nieuws, geweldige evenementen voor jou of stel gewoon een vraag aan onze medewerkers.

Download de app in .-indeling App Winkel de Google Play Store. De applicatie staat altijd op je telefoon en je kunt op een laagdrempelige manier communiceren met de vereniging.

Zo kun je gemakkelijk zelf de contactgegevens aanpassen als je op een andere school gaat werken of verhuizen. Je kunt ook persoonlijke onderwerpen instellen, zodat je alleen nieuws uit je onderwijssector ontvangt en de evenementenkalender ziet met AOb-activiteiten die je interesseren. Je kunt je hiervoor ook direct via de app aanmelden. Ook is het handig om onze medewerkers eenvoudig telefonisch een vraag te stellen, bijvoorbeeld over een cao.

De app voor leden

De app is voor AOb-leden. Ze kunnen eenvoudig eenmalig inloggen met de inloggegevens van MijnAOb account. Er zijn dus geen nieuwe inloggegevens om te onthouden.

Op deze manier hoopt AOb zo gemakkelijk mogelijk met leden te communiceren. Door de Coronacrisis is de online communicatie sterk toegenomen en versneld. AOb blijft de app verbeteren en updaten.

READ  Hoe u kunt voorkomen dat apps uw gegevens bijhouden in iOS 14.5
More from Madison Garrett
Beste iPhone-wallpapers van de week (Wekelijkse wallpaper #31 2021)
Zoals je van ons gewend bent hebben we elke vrijdag een nieuw...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *