Apex Legends-fans hebben moeite om te spelen nu servers over de hele wereld niet beschikbaar zijn

Apex Legends ondervindt momenteel enkele grote serverproblemen, wat betekent dat spelers over de hele wereld moeite hebben om de game te spelen of zelfs maar verbinding te maken. Respawn zegt op de hoogte te zijn van deze problemen, maar meldingen van serverproblemen blijven binnenstromen van, nou ja, overal.

Het lijkt erop dat Apex Legends geen week zonder een aantal grote technische problemen, hacking of andere problemen kan die fans verhinderen toegang te krijgen tot de populaire Battle Royale-titel op pc. In de afgelopen twee uur hebben spelers over de hele wereld gemeld dat ze geen verbinding konden maken met EA- en Respawn-servers – dus werden ze volledig verbannen uit Apex Legends.

Zoals ik het zag Apex Legends Nieuws op TwitterSpelers over de hele wereld ervaren en melden problemen bij het verbinden met de servers van het spel – sommige spelers zeiden van wel Al meerdere dagen problemen, met serverfoutmeldingen Zoals code: papier Of het spel wordt tijdens de wedstrijd gewoon onderbroken voordat ze van het veld worden gestuurd.

Het goede nieuws is dat het Apex-team van Respawn op de hoogte is van dit probleem en probeert het op te lossen, maar ondanks een recente bevestiging dat het team “verbeteringen ziet op alle platforms, maar het probleem blijft onderzoeken”, Rapporten blijven stromen Van Spelers hebben een probleem Maak verbinding met het spel of Ze worden eruit gegooid tijdens wedstrijden.

Dit komt slechts een week nadat Apex Legends werd aangevallen door een hackergroep die de aandacht vestigde op de staat Titanfall, om nog maar te zwijgen van alle problemen die de game de afgelopen maanden heeft gehad met cheaters.

READ  Warcraft's Shadowlands-uitbreiding is de snelst verkochte pc-game ooit, beweert Blizzard

Beter nieuws van Apex: Seizoen 9 is nu afgelopen en de nieuwe Arenas-modus is in gebruik, die in het volgende seizoen in de klassementmodus zal komen. Hopelijk zijn de servers tegen die tijd weer online.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud】: {“Titel: “Apex Legends-fans hebben nu moeite om te spelen omdat servers over de hele wereld uitvallen”, “Type”: “news”, “category”: “apex” -legends “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Electronic Arts “,” genre “:” FPS “,” title “:” Apex Legends ” ,” Genres “:[“FPS”,”Free to Play”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Journalist interviewt ezels om het belang van het dragen van maskers naar huis te drijven

De journalist vroeg een paar ezels waarom ze tijdens de pandemie geen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *