Er is een paasei gevonden dat bijna 20 jaar oud is

De twee hoofdpersonen uit Half-Life Decay staan ​​voor het Half-Life-logo.

foto: klep / versnellingsbak علبة

Aan het einde van Halfwaardetijd: verval Er is een klein paaseitje te vinden, maar alleen als je van perspectief verandert en goed op een vernietigde computer let.

Dit geheim is eerder ontdekt discovered halveringstijd expert en YouTuber, MarphitimusBlackimus. Eerder vandaag hebben ze een korte video geüpload waarin het paasei wordt uitgelegd en uitgelegd.

Aan het einde van Halfwaardetijd: verval, een gezamenlijke uitbreiding van de originele game ontwikkeld door Gearbox Software voor PS2Meestal zie je het einde vanuit Jenna’s perspectief. Het is een van de twee werelden die je kunt spelen zoals in de coöp-campagne. Je kunt echter, met enkele aanpassingen, de laatste scène van het spel vanuit het perspectief van Colette bekijken. (Het is het andere teken waarmee je kunt spelen als in verval.)

Als je dit zou doen, zou je een kapotte computer in de hoek van de kamer kunnen opmerken. Het verschijnt maar een paar seconden op het scherm, maar gedurende die tijd flitsen er een reeks vonken op het oppervlak. Hoewel deze misschien willekeurig lijken, heeft Marphitimus Blackimus ze onderzocht en een klein geheim onthuld. Als alle vonkeffecten zijn geactiveerd via de kaarteditor, kun je de initialen “MA” vinden.

Dit zijn de initialen van Matthew Armstrong, A Level Designer bij Gearbox Software. Armstrong verborg zijn initialen vaak in objecten die hij maakte, waaronder A Team Fortress 2 Klassiek een kaart.

Lees verder: De halveringstijd Games waarin Gordon Freeman niet de hoofdrol speelt

Dit is een elegant paasei, maar het is niet zo raar als sommige andere verborgen geheimen Halfwaardetijd: verval. Er is bijvoorbeeld een geheim dat alleen kan: Kan worden gevonden als de speler treffers lijk ongeveer 600 keer.

onder alle Halfwaardetijd: verval geheimen Mijn persoonlijke favoriet werd gevonden in 2016 door onze oude vriend, MariboHetemus. Als je een controlepaneel direct aan het begin van het level in verval, zoeenJe kunt een geheime dialoog hebben die me altijd een beetje aan het lachen maakt.

READ  Baldur's Gate 3 'hopelijk ergens in 2022 uitgebracht'
Written By
More from Aubrey Mason
Xbox Insider lekt een nieuwe Halo-game voor Halo Infinite
Volgens een nieuw rapport werken 343 Industries aan een nieuw ontwerp Hallo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *