Apex Legends-update vandaag: PS4- en Xbox One-patch notities nieuws voor Halloween 2020 | Gamen | Vermaak

De Apex Legends-update van vandaag wordt zeer binnenkort gelanceerd en vormt de aftrap van het Halloween-evenement van de game. Fight or Fright is al aangekondigd en zal vanaf 22 oktober veel dingen bevatten die gamers kunnen ontgrendelen en verzamelen. Dit is wanneer de volgende grote Apex-patch wordt gelanceerd voor PS4, Xbox One en pc.

WELKE TIJD BEGINT APEX LEGENDEN VECHTEN OF VREEMDELING?

Ontwikkelaars Respawn Entertainment heeft bevestigd dat de releasedatum van het Apex Legends Halloween-evenement is vastgesteld op donderdag 22 oktober 2020.

Er is geen vaste starttijd bevestigd, maar we verwachten dat alles rond 20.00 uur BST op zijn plaats is.

Opgemerkt moet worden dat eerdere evenementen op vreemde tijden zijn gelanceerd, wat betekent dat Respawn iedereen kan verrassen en dingen veel eerder van start kan laten gaan.

Het is dus de moeite waard om de sociale media-feeds van Apex Legends in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat ze de start niet missen.

Het Apex Legends Halloween-evenement vindt plaats van 22 oktober tot 3 november 2020.

De Shadow Royale van dit jaar bevat wall-running en veel actie voor degenen die ten minste één van hun teamgenoten in leven kunnen houden.

Het goede nieuws is dat Shadow Royale in 2020 buit zal bevatten vanaf 2019, en dat er ook nieuwe versies worden aangeboden.

Een bericht van Respawn voegt eraan toe: “Fight or Fright is terug! Terroriseer je vijanden in de “Shadow Royale” LTM op Kings Canyon After Dark.

“Gevallen teamgenoten komen met een zenuwslopende snelheid terug als Shadows. Gebruik je verstand, dodelijke klauwen en revives om de rest van je team in leven te houden. Plus voltooi uitdagingen om angstaanjagende gratis beloningen te verdienen en bezoek de winkel voor nieuwe en hergebruikte klassieke Halloween-cosmetica. “

READ  De best verkochte dubbele oplader van Amazon werkt met Xbox One- en Series X-consoles | S en Elite, $ 17

HALLOWEEN COSMETICA

De terugkeer van Fight or Fright introduceert geheel nieuwe vernieuwingen van de skins van vorig jaar, zoals de Sweet Dreams Caustic en Wicked Harvest Bloodhound, evenals nieuwe skins voor Loba en Revenant.

Bovendien zijn alle 24 Fight or Fright-items van vorig jaar beschikbaar via winkelbundels of winkelaanbiedingen. De winkel draait wekelijks, dus kom regelmatig terug voor de beste deals.

NIEUWE TIJDSMODUS: SHADOW ROYALE

Net op tijd voor Halloween keren we terug naar de spookachtige, alternatieve dimensie waar Revenant de Apex Games runt. Shadow Royale begint zoals elke andere trio-wedstrijd, maar als je sterft, word je uit de dood opgewekt in een krachtige “Shadow Form” om wraak te nemen op je moordenaars en je team naar de overwinning te helpen dragen. Gewapend met een brute melee-aanval, verbeterde mobiliteit en zinderende snelheid, terroriseer je andere squadrons en bescherm je die van jezelf met oneindige Shadow-levens totdat je levende teamgenoten zijn uitgeschakeld, of je als de laatste levende ploeg als overwinnaar tevoorschijn komt.

Fans van eerdere Respawn-games moeten hun ogen openhouden voor bepaalde … mobiliteitsverbeteringen … wanneer ze spelen als een Shadow Legend. En wees niet verbaasd als je team op een bepaald moment in de wedstrijd een extra, ere-teamlid krijgt – Revenant runt een schuilplaats voor verlaten helbeesten, en je zou er uiteindelijk een kunnen adopteren om je te helpen de wedstrijd te winnen .

Written By
More from Vanessa Hale
Er wordt gezegd dat de première van de Xbox E3 op zondag 13 juni zal plaatsvinden
De Xbox E3-première van dit jaar zou op zondag 13 juni plaatsvinden,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *