Apex Legends voegt ‘kleinschalige’ verhaalmissies toe aan algemene games

Apex Legends is dit seizoen teleurstellend licht in het verhaal geweest. Maar dat zal later vandaag allemaal veranderen met Old Ways, New Dawn, de eerste van een nieuwe, door Respawn aangedreven verhaallijnreeks. Apex Chronicles.

Chronicles wordt beschreven als een “klein verhaal-evenement” en is een terugkeer naar een Beleef het vijfde seizoen Verhalen in het spel. Maar in plaats van op maat gemaakte individuele evenementen te laten plaatsvinden, brengt Chronicles het verhaal naar de reguliere oude Battle Royale, waarbij bepaalde personages de taak krijgen om de broodkruimel te volgen om nieuwe beats te onthullen.

Krediet: Respawn Entertainment

Gefocust op de tech Vikings-jager Bloodhound, Old Ways, wordt New Dawn in gang gezet wanneer een Bloodhound-speler een witte raafkreet aan de rand van de wereld tegenkomt. Er zijn er verschillende op de kaart, met unieke paden om ervoor te zorgen dat veel Bloodhounds de uitdaging kunnen aangaan zonder elkaar te overlappen (en elkaar vermoedelijk te doden). En als je midden in het spel wordt geraakt, kun je starten vanaf het checkpoint dat je in het volgende spel hebt achtergelaten.

READ  Yoenis Cespedes 'ziet eruit als een monster'
More from Madison Garrett
5 beste Steelers Thanksgiving-spellen in de geschiedenis van Pittsburgh Steelers
De Steelers hebben niet veel succes gehad op Thanksgiving en veel van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *