APK-downloadlink voor wereldwijde gebruikers (2021)

PUBG Mobile Lite is uitgebracht om te voldoen aan de behoeften van gebruikers met low-end telefoons en minimale apparaatvereisten. Er is slechts 600 MB vrije ruimte en 1 GB RAM nodig om soepel te werken.

De nieuwste versie van PUBG Mobile Lite, d.w.z. 0.21.0, is onlangs uitgebracht door de ontwikkelaars en biedt gebruikers een betere spelervaring. Ze kunnen het rechtstreeks downloaden via de Google Play Store.

Spelers kunnen ook de APK-downloadlink op de officiƫle website van de game gebruiken. Dit artikel is een stapsgewijze handleiding om de update van PUBG Mobile Lite versie 0.21.0 via APK-bestand te downloaden.

Lees ook: releasedatum van PUBG Mobile Lite seizoen 24, gelekte WP-bonussen en meer


Download PUBG Mobile Lite Global Version Update 0.21.0 met APK-bestand

Spelers kunnen de onderstaande stappen volgen om de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite 0.21.0 te downloaden en te installeren met behulp van het APK-bestand:

Stap 1: Ze moeten de officiƫle website van PUBG Mobile Lite bezoeken door te klikken op deze link.

Stap 2: Daarna moeten gebruikers op de knop “APK downloaden” klikken en het downloadproces van het APK-bestand begint binnenkort.

Opmerking: PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK is ongeveer 610 MB groot. Daarom moeten gebruikers ervoor zorgen dat ze voldoende opslagruimte op hun apparaat hebben.

Stap 3: Na het downloaden van het APK-bestand kunnen spelers het installeren. Ze moeten echter overschakelen naar de optie “Installeren vanaf onbekende bron” als ze dit nog nooit eerder hebben gedaan.

De vierde stap: Wanneer de installatie is voltooid, kunnen ze PUBG Mobile Lite openen en de nieuwe update 0.21.0 proberen op hun Android-apparaten.

READ  Beste nieuwe mobiele games op iOS en Android - overzicht van oktober 2020

Spelers kunnen een foutmelding tegenkomen die aangeeft dat er een probleem is met het parseren van het pakket. In dit geval kunnen ze overwegen de APK opnieuw te downloaden en de eerder genoemde stappen te volgen.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt landgebruikers ten strengste aangeraden het spel niet te downloaden.


Lees ook: Hoe PUBG Mobile Lite Battle Coins (BC) april 2021 te mobiliseren

Geplaatst op 23 april 2021 09:28 uur IST

Written By
More from Eda Greene

Download het Mizzou-voetbalschema voor 2021

Voetbalschema Meso 2021 Kortingsgeschiedenis en registratiesites voor 2020-series4 september Central Michigan (3-3)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *