Kerala Engineering Architecture Medical Center (KEAM 2022) Sleutelantwoord afsluiten; Download hier de stappen

KEAM Antwoordsleutel 2022 Downloaden

De Kerala Commissioner of Entrance Examinations (CEE) heeft de antwoordsleutel vrijgegeven voor de Kerala Architecture and Medical Pharmacy (KEAM) -examens 2022. Het downloadvenster voor de antwoordsleutel voor KEAM Sheet 1 en Paper 2 is beschikbaar op de officiële CEE Kerala-website op cee.kerala. regering Kandidaten kunnen de voorlopige antwoordsleutel van KEAM 2022 controleren en downloaden van de officiële website – cee.kerala.gov.in.

anders: Probeer de KEAM 2022 College Predictor om uw kansen te voorspellen om toegelaten te worden tot technische hogescholen. gebruik nu
mis niet: KEAM 2022 Onderdelen met openings- en sluitingsopdrachten. Check nu
B-Tech @Riva Universiteit. Gerangschikt # 6 in India door IIRF. Hoogste CTC 36 LPA-tarief, meer dan 450 medewerkers in dienst. Nu toepassen

De KEAM 2022-test werd op 4 juli 2022 gehouden in verschillende centra in de staat, Mumbai, Delhi en Dubai. CEE Kerala heeft op of voor 13 juli 2022 (17:00 uur) de voorlopige antwoordsleutel van KEAM 2022 vrijgegeven en de kandidaat opgeroepen tot offline bezwaren. Kandidaten moeten een bezwaar indienen tegen de KEAM 2022-antwoordsleutel per post of overhandiging, samen met ondersteunende documenten en verwerkingskosten van Rs 100 per vraag. De administratiekosten worden ingediend door DD, getrokken in het voordeel van de toelatingsexamencommissaris, en te betalen bij Thiruvananthapuram.


Volgens een officiële mededeling zal CEE Kerala de bezwaarkosten terugbetalen aan de kandidaten als de ingediende klacht gegrond wordt bevonden. Elke klacht die na de aangegeven tijd of zonder verwerkingskosten wordt ontvangen, wordt niet door de experts in behandeling genomen. Klachten die via e-mail/fax worden ontvangen, worden evenmin in behandeling genomen.

READ  Intramurals nemen verder esports op met hulp van Yale Esports Club

KEAM 2022 Antwoordsleutel: Downloadstappen

  1. Bezoek de officiële website – cee.kerala.gov.in.
  2. Ga naar het tabblad “KEAM 2022 – Kandidatenportaal” en klik op de antwoordsleutel link
  3. Selecteer nu de vereiste antwoordsleutelkoppeling tussen Blad1 en Blad2
  4. De KEAM-antwoordtoets wordt op het scherm weergegeven.
  5. Match je antwoorden met de KEAM 2022 antwoordsleutel
  6. Download het pdf-bestand voor toekomstig gebruik.

directe link – Antwoordsleutel KEAM 2022

Written By
More from Eda Greene
NIFT GAT 2022-antwoordsleutel, hier leest u hoe u kunt downloaden en bezwaar kunt maken
NIFT 2022 GAT-antwoordsleutel: de antwoordsleutels voor de General Aptitude Test (GAT) zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *