App Army Assemble: AkiRobots – Is deze eigenzinnige puzzel / platformgame een mobiele game die je moet spelen? | Lidwoord

AkiRobots is een puzzelplatformer waarin spelers proberen door een reeks niveaus te navigeren terwijl ze meerdere personages tegelijkertijd besturen. We besloten om ons App Army te sturen om te zien hoe ze met deze hersenkrakende monteur streden en of dit dit puzzelspel al dan niet opviel.

Dit is wat ze zeiden:

Quincy Jones

Ik heb er eigenlijk veel meer van genoten dan ik had verwacht. De laatste tijd heb ik niet veel tijd gehad voor videogames, dus als er een komt die ik in korte uitbarstingen kan spelen, ben ik er helemaal voor. Zeer slimme puzzels die langzaam in moeilijkheidsgraad toenemen naarmate je vordert, het voelt een beetje als een tilt-game zonder te kantelen. Omdat alles beweegt als je verhuist, moet je echt dingen plannen en dat vond ik erg leuk. Zeer aan te bevelen.

Slava Kozyrev

Ik heb best genoten van mijn tijd doorgebracht in het gezelschap van deze nieuwe jongen op het puzzelblok (bedoelde woordspeling) met de titel #AkiRobots. Gedurende het spel bestuur je een vierkante robot (en) die blijkbaar bijna leeg is en je belangrijkste doel is om de oplaadstekker te bereiken om het niveau te verslaan. Als je dit in een bepaald aantal zetten doet, verdien je de perfecte badge, wat een standaard is voor veel puzzelspellen in Sokoban-stijl.

7 verschillende werelden met 100 levels wachten op je tijdens je reis. Ik roem het algehele gestroomlijnde ontwerp, de interessante spelmechanismen, de aanwezigheid van de speciale “quit” -knop om de app goed af te sluiten en het feit dat elk niveau zijn eigen naam draagt, wat kan duiden op de oplossing als je vastloopt. Er zijn twee besturingsschema’s in het spel (veeg- en schermknoppen).

Qua gameplay was ik veel succesvoller met het laatste schema. Dus als je vastzit, is het misschien de moeite waard om de bedieningselementen te wijzigen. Dit spel is goed gemaakt en doordacht, ik raad het alle puzzelfans aan. PS Ook als puzzelliefhebber koester ik altijd de momenten waarop je het niveau verslaat en één zet minder gebruikt dan het zou moeten zijn (zie onderstaande schermafbeelding).

Robert Maine

AkiRobots is een schattige puzzel waarbij je je robot naar een oplaadpunt moet leiden door in vier richtingen te schuiven. Het begint eenvoudig en wordt moeilijk geleidelijk groter naarmate er meer elementen naar binnen worden gegooid, zoals liften en omgekeerde robots. De graphics zijn eenvoudig en het deuntje dat wordt afgespeeld is best vrolijk. De enige vlieg in de zalf is de bediening op het aanraakscherm, sommige niveaus vereisen precisie en het kan lastig zijn om het goed te krijgen. Ik heb echt genoten van dit spel en de level-editor is een geweldige toevoeging als je alle levels hebt uitgeput.

READ  Roger McCreary zorgt voor 'game-changing plays' in Auburn overwinning bij Ole Miss

Dries Pretorius

AkiRobots ziet dat je een van de vier richtingstoetsen indrukt, die elk een effect hebben op elke robot die het level bevolkt, sommige robots reageren op een ongecompliceerde manier op de input, anderen hebben hun output omgekeerd of aangepast.

Je gaat wat tijd besteden aan het analyseren van hoe de structuur van patronen op elk niveau werkt, en dan je grijze massa of vallen en opstaan ​​gebruiken om een ​​geselecteerde eenheid naar zijn einddoel te manoeuvreren. Voor mij doet #AkiRobots denken aan die kleine doolhofpuzzels waarbij je een bal stuurt door te kantelen, behalve dat de elementen waaruit de puzzel bestaat elk bij elke input anders reageren.

Soms voelt het alsof je het abstracte droomlandschap van een professionele Lock-Pick doorkruist terwijl je de systemen op deze manier en dat verdringt om je kleine agent van vooruitgang erdoor te helpen. Er is een levelontwerper die een lang leven in inhoud belooft, en een platform voor creativiteit. Er zit hier veel waarde in en het puzzelontwerp is van de bovenste plank, een aanbeveling van mij.

Oksana Ryan

Dit is echt een goed puzzelspel. Verplaats het aangewezen blok naar de plug – klinkt eenvoudig? Maar naarmate de niveaus vorderen, wordt het complexer naarmate blokken op en neer bewegen en de twee helften van het bord in tegengestelde richting bewegen. Kleurrijk en soms lastig, dit is een geweldige game als je een goede afleiding nodig hebt. Er is een zekere uniekheid aan de gameplay, maar het heeft genoeg vertrouwdheid dat het gemakkelijk is op te pakken en te gebruiken. Naast het hoofdspel is er een zijgedeelte waarmee je je eigen levels kunt bouwen – met alle tools die nodig zijn om ze zo ingewikkeld te maken als je wilt. Het krijgt een dikke duim van mij.

Bruno Ramalho

Ik hou van dit spel. Als puzzelfan is dit een erg slinkse puzzelaar. Ik hou van de moeilijkheid die ermee gepaard gaat, de mechanica gebruikte de introductie van nieuwe mechanica en personages die ons in de late hoofdstukken van het spel nog moeilijkere puzzels opwerpen. In dit spel beweegt alles (of bijna alles) als je een zet doet. Alle robots bewegen, sommige bewegen in de tegenovergestelde richting, en je moet stenen duwen, en alles, zodat je een van de robots op een stopcontact kunt krijgen.

Het is eenvoudig maar behoorlijk ingenieus en plezierig. Er zijn veel niveaus om door te spelen, en er is zelfs een niveau-editor waarmee je je eigen niveaus kunt maken en deze met vrienden kunt delen. Ik had graag een plek gezien waar we gedeelde niveaus kunnen vinden, maar ik denk dat je ze online moet vinden of gewoon met vrienden moet delen via sms, e-mail, wat dan ook. iCloud-opslag ontbreekt ook, dus toen ik probeerde naar een iPad te springen, nee, ik moest vanaf het begin beginnen.

READ  PUBG Mobile onthult grafische boost, nieuwe gebruikersinterface in versie 1.0

Geen geluid via AirPods, dus ik moest een gewone bedrade hoofdtelefoon gebruiken. De muziek is goed en de geluidseffecten zijn simpel. De bedieningselementen werken erg goed en je hebt onbeperkte UNDO’s en herstarts. Voor een puzzelaarfan zul je het leuk vinden om elk niveau op te lossen en erg blij te zijn als je de oplossing vindt. Het zou beter zijn om het met minder zetten te doen, maar ik ben al blij door de puzzels op te lossen. Geweldig spel.

Torbjörn Kämblad

Er is een goede selectie van puzzels voor iedereen die naar schuifpuzzels wil gaan in #AkiRobots. Voor mij heeft de presentatie me afgeschrikt, omdat het een beetje warrig is en zowel qua detail als grafische getrouwheid ontbreekt. De robots waarover je schuift, missen animatie en zorgen ervoor dat ze zich onpersoonlijk en saai voelen. Het spel zelf is je standaardglijbaan of beweeg één tempo tegelijk om object a naar punt b te brengen.

Het doel is om uw robot op een stopcontact te krijgen terwijl u door een groot aantal hindernissen navigeert. Er is ook een niveau-editor, maar ik heb het niet meer geprobeerd dan de basisprincipes. Presentatie is echt belangrijk in een game als deze, en de modderige graphics maakten me verveeld na een paar levels met dezelfde geelbruine levels en statische robots.

Mark Abukoff

Dit is een leuke puzzel / platformgame met het simpele doel om je kleine personages te laten bewegen om een ​​doel te bereiken. Het interessante aan dit spel is dat wanneer je één personage verplaatst, je ze allemaal verplaatst. Klinkt simpel, maar het houdt je aan het denken. De graphics zijn mooi, de bedieningselementen, hoe eenvoudig ze ook zijn, werkten prima. Ik vond de muziek (hoewel helemaal passend voor het spel) vervelend en een beetje vervelend, dus heb ik hem uitgezet.

De niveaus beginnen heel eenvoudig om je een beetje een tutorial te geven en worden al snel uitdagender. Maar niet zo uitdagend dat het tot frustratie leidt. En uiteindelijk kom je in steeds meer interessante puzzels terecht. Er is ook een level-editor waarvan ik moet toegeven dat ik het niet heb uitgeprobeerd. Maar dat is altijd goed om te zien in een game, omdat het de levensduur gemakkelijk kan verlengen. Fans van puzzelaars en platformgames zouden hiervan moeten genieten. Ik deed.

READ  Markt voor mobiele game-apps 2020-2026 | Uitgebreide studie COVID19-impactanalyse | Wereldwijd belangrijke spelers: NetEase, Tencent Holdings, WeMade Entertainment, Activision Blizzard, enz.

Jason Rosner

AkiRobots kan het beste worden omschreven als een 2D-puzzelplatformer en ik werd meteen verliefd op de game zodra ik begon te spelen. De kleurrijke graphics en geluiden van de game hebben een SNES Super Mario World-sfeer waar ik absoluut dol op ben. Ik ben een grote fan van puzzelspellen die je niet straffen voor je fouten en ik vind het leuk dat ik meteen op mijn gemak kan herstarten.

Het belangrijkste kenmerk van het spel is dat je meerdere robots tegelijk bestuurt en deze moet gebruiken om het doel te bereiken. Er zijn verschillende niveaus binnen werelden om jezelf uit te dagen, maar de mogelijkheid om levels te creëren, te spelen en te delen met andere spelers geeft #AkiRobots eindeloze herspeelbaarheid. Dit is een eenvoudig en duidelijk ontworpen spel waarmee je er meteen in kunt springen en dat waardeer ik. Een van de leukste apps die ik dit jaar heb gespeeld!

Mike Lisagor

AkiRobots wordt beschouwd als een puzzelplatformer, meer een puzzel dan een platformgame. Het doel is simpel: je moet het hoofdpersonage inpluggen. In sommige levels bestuur je meerdere jongens en ze kunnen in tegengestelde richtingen bewegen. Alles is goed gedaan. De bedieningselementen zijn perfect en u kunt schakelen tussen veegbediening of een traditionele virtuele joystick. Ik ben ongeveer 30+ niveaus in en ben nog geen bugs tegengekomen. Er is zelfs een level-editor, maar daar heb ik nog niet mee gespeeld.

Ik heb tot nu toe veel plezier gehad met dit spel. De niveaus kunnen moeilijk zijn, maar niet zozeer dat je wilt stoppen. De interface is gemakkelijk te gebruiken en de graphics doen wat ze moeten doen. Nieuwe mechanica worden geïntroduceerd terwijl je doorgaat en ze brengen wat frisheid naar de nieuwe niveaus. Dit is een gemakkelijke game om aan te bevelen aan iedereen die fan is van dit genre. Heel goed gedaan.

Wat is het App-leger?

The App Army is de geweldige community van experts op het gebied van mobiele games in Pocket Gamer. We vragen ze zo vaak mogelijk naar hun mening over de nieuwste spellen en delen deze met jou.

Om mee te doen, ga je gewoon naar onze Discord Channel of Facebook-groep en toegang vragen door de drie vragen te beantwoorden. We halen je dan meteen binnen.

Written By
More from Eda Greene

Game review: vernietig alle mensen! (Pc)

THQ brengt hun klassieke, 15 jaar oude buitenaardse invasiespel opnieuw uit, Vernietig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *