Browns spel over meer dan wraak

De wedstrijd van zondagavond tussen de New York Giants en Cleveland Browns staat voor beide teams volop op het spel. En een aantal spelers aan beide kanten zullen dat zijn het opnemen tegen hun voormalige team, inclusief veiligheid Jabrill Peppers.

In een jaar waarin hij een deel van, zo niet het beste voetbal uit zijn carrière speelt, zal Peppers je vertellen dat hij meer dan tevreden is met de manier waarop de Odell Beckham Jr.-handel verliep.

Peppers werd natuurlijk naar de Giants gestuurd, samen met aanvallende lineman Kevin Zeitler en een paar draft-picks toen New York hun voormalige eerste-ronde-oogst aan de Browns ruilde.

‘Ik heb echt gesproken [Giants GM Dave] Gettleman voordat ik sprak [John] Dorsey. Het is wat het is, dat is de aard van deze competitie. Ik kan het niet persoonlijk opvatten. Maar ik ben blij, ik ben blij met het resultaat, het werkt voor mij, ”vertelde Peppers vrijdag aan verslaggevers.

Eerlijk gezegd, toen het nieuws brak dat Beckham werd verhandeld aan de Browns, was Peppers opgewonden om OBJ als teamgenoot te hebben. Die opwinding was van korte duur toen hij ontdekte dat hij betrokken was bij de handel en hem naar Big Blue stuurde.

Nu, in zijn tweede seizoen bij de Giants, speelt Peppers goed in een verdediging die velen in de voetbalwereld heeft verrast.

“Ik word hier op mijn sterke punten gespeeld. Ik dank de Giants dat ze in mij geloven en mijn potentieel zien, dus ik doe gewoon mijn uiterste best om ze er goed uit te laten zien, ”zei Peppers.

READ  Trump zegt dat hij een masker zal dragen op reis naar het Walter Reed med-centrum

Hoewel Peppers gefocust blijft op wat er op het spel staat voor de Giants, is hij het spelen van zijn voormalige team op prime-time zondag niet vergeten.

“Het is een groot spel, het is geen groot spel omdat het mijn oude team is, het is een groot spel vanwege wat er op het spel staat”, zei Peppers. “Het is de volgende wedstrijd. Ik ga niets abnormaals doen of iets dat ik dit seizoen niet heb gedaan. Kom gewoon binnen, bereid me voor zoals ik me het hele jaar voorbereid heb en probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen. “

Zonder James Bradberry, die zondag niet zal spelen nadat hij is toegevoegd aan de Reserve / COVID-19-lijst, heeft de verdediging van Giants hun handen vol. Dat is lastig, want zonder aanvallende coördinator Jason Garrett en mogelijk quarterback Daniel Jones zal er nog zwaarder op de verdediging worden vertrouwd.

Peppers is klaar voor de uitdaging en heeft de extra motivatie niet nodig.

More from Madison Garrett
Je kunt nu Steam PC-games op je Xbox spelen met Nvidia’s GeForce Now
Nvidia ontgrendelt vandaag de toegang tot zijn GeForce Now-streamingservice op Microsoft Edge,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *