App van de week: fleur je Android-telefoon op met Backdrops-achtergronden

Het vinden van een mooie achtergrond kan net zo eenvoudig zijn als een foto van uw kinderen, maar u moet natuurlijk wel kinderen hebben. Backdrops is de perfecte app om een ​​mooie achtergrond te gebruiken. De app is in principe gratis, hoewel voor sommige onderdelen wordt betaald.

Achtergronden

Het vinden van een geschikte achtergrond is soms echt ‘passen en meten’: de een is net iets te licht, de ander is niet scherp als ingezoomd en van de derde word je na een kwartier duizelig. Of je al dan niet zo precies bent in het uitkiezen van een achtergrond, hangt waarschijnlijk ook af van hoe vaak je een telefoon aanraakt. Als je liever elke maand je achtergrond verandert, mag je een app zoals Backdrops uit je Google Play Store-bibliotheek niet missen.

Backdrops is zeker geen nieuwe app, maar de kans is groot dat je de app nooit tegenkomt binnen de eindeloze lijst met achtergrond apps in de app stores. Toch is het een applicatie die je zeker niet wilt missen, mede door het enorme aanbod aan samengestelde achtergronden. Backdrops is onderverdeeld in drie secties: Community, Explore en Collections. In het eerste deel van de applicatie vind je alle wallpapers die door de community zijn geüpload.

Community, Explore en Collections

Alle achtergronden op het tabblad Community zijn gratis te downloaden. Het tweede tabblad in Backdrops bevat achtergronden die exclusief zijn voor Backdrops; De ‘Wall of the Day’ staat bovenaan het tabblad. Voor deze categorie selecteert Backdrops dagelijks één achtergrond. Het is mogelijk om een ​​notificatie te ontvangen zodra er een nieuwe ‘Wall of the Day’ is geselecteerd.

App van de week: fleur je Android-telefoon op met Backdrops-achtergronden

Op het laatste tabblad, de collecties, staan ​​achtergronden die alleen gedownload kunnen worden als je de app hebt aangeschaft. Onder deze rubriek vind je onder andere achtergronden die geschikt zijn voor oled-schermen: de achtergronden zijn voor het grootste deel pikzwart. U hoeft voor dergelijke achtergronden niet naar het tabblad Collecties te gaan. Via het hamburgermenu kun je onder het kopje ‘Categorieën’ specifieke soorten achtergronden kiezen.

Upload zelf afbeeldingen

Maak jij je eigen achtergronden en deel je deze graag met een grotere groep mensen? Dan kunt u ook bij Backdrops terecht. In het hamburgermenu van de Backdrops-app vind je een sectie om afbeeldingen in te dienen voor de Community-sectie. In overleg met het Backdrops-team kunnen achtergronden worden weergegeven als ‘Wall of the Day’. Inhoud die wordt geüpload, moet zelf zijn gemaakt.

App van de week: fleur je Android-telefoon op met Backdrops-achtergronden

Voordat deze ‘App van de week’ wordt afgesloten, is er nog een sectie om in gedachten te houden, en dat is het instellingenmenu van Backdrops. Via de instellingen kun je notificaties over de Wall of the Day in- of uitschakelen en heb je de mogelijkheid om een ​​notificatie te ontvangen voor alle wallpapers die geüpload zijn in Backdrops. Verder is het mogelijk om favorieten te synchroniseren met een ander Android-apparaat met hetzelfde Play-account, en kun je aankopen van Backdrops herstellen.

Achtergronden installeren

Backdrops is in principe gratis te gebruiken. Voor 2,69 euro heb je alle achtergronden in de app. De aankoop verwijdert ook alle advertenties van Backdrops. Normaal gesproken zijn advertenties op verschillende plaatsen in backdrops te vinden. Als je een Google Play Pass-abonnement hebt, kun je de app gebruiken zonder de aanschafprijs van 2,69 euro te betalen.

Achtergronden - Achtergronden

READ  KPN Security publiceert Cyber ​​Security Perspectives 2022
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *