5 gratis te spelen games voor de iPhone die de moeite waard zijn – nog een ding

Als je op de iPhone wilt gamen, is de keuze vandaag enorm. Met Apple Arcade krijg je bij een actief abonnement automatisch toegang tot een berg games. Maar dat is natuurlijk niet alles dat beschikbaar is.

In de ‘gewone’ App Store vind je ook een grote lading games die je op je iPhone kunt zetten. Daarnaast heb je verschillende premium games die de moeite waard zijn, maar ook op het gebied van free-to-play games is er genoeg om enthousiast van te worden. Dit zijn vijf heerlijke spellen die de moeite waard zijn.

Call of Duty Mobile voor de iPhone

We trappen dit overzicht af met Call of Duty Mobile. De game is vorig jaar uitgebracht en wist vanaf het begin indruk te maken. Het leuke van het spel is dat het erg goed speelt. Op je iPhone kun je aan de slag met uitstekende touch controls, terwijl het spel op de iPad makkelijk te spelen is met de controller. De game heeft veel verschillende modi en het is een fluitje van een cent om samen te komen met vrienden en daarna lekker samen te werken. Ook leuk als je weer bij je vrienden kunt komen en spelletjes wilt spelen. Het helpt ook dat je niet echt in het nadeel bent als je geen in-game aankopen doet. Vaardigheden zijn uiteindelijk belangrijker.

Scoor het hier

Call of Duty Mobile (Afbeelding: Activision)

Pokémon Go

Pokémon Go is misschien wel een van de grootste successen op de smartphone. En ik kan je dit spel nog steeds van harte aanbevelen op de iPhone. Of je nu een nieuwkomer bent of iemand die het al een tijdje niet heeft gespeeld, er is altijd wel iets te doen. Tegenwoordig zijn er regelmatig leuke evenementen en heeft de ontwikkelaar goed nagedacht over de coronamaatregelen. Op die manier kun je vanaf een grotere afstand meedoen aan Raids, zodat je geen gevaar loopt.

READ  The Last of Us 2 Star Laura Bailey was een geheim in de eerste game

Scoor het hier

Pokémon Go (Afbeelding: Niantic)

Onder ons

Among Us is een van de grootste gamehits van de afgelopen tijd. Ik omschrijf het spel altijd als een soort ‘Wie is de Mol?’ Je reist naar een ruimteschip waar je een van de twee rollen krijgt toegewezen. Als Crewmate is het jouw taak om ervoor te zorgen dat alles op het schip soepel verloopt, zodat het licht niet uitgaat of de zuurstoftoevoer stopt. Maar je hebt ook spelers die de rol van de bedrieger spelen. Ze moeten dingen saboteren en kunnen zelfs de bemanningsleden doden. Het is aan hen om erachter te komen wie een dubbelrol speelt. Een spel dat ook geweldig is om met vrienden te spelen.

Scoor het hier

Onder ons (Afbeelding: InnerSloth)

Genshin Impact

Genshin Impact is een titel die nog niet zo lang uit is, maar vanaf het begin grote indruk maakte. Het is een grote RPG met een coole anime-stijl. De in-game aankopen sla je gemakkelijk over, omdat je hiermee vooral dingen sneller kunt doen. Het is een titel met veel te beleven en waarbij de game opvalt door zijn dikke graphics. Een absolute aanrader om het uit te proberen op je iPhone.

Scoor het hier

Genshin Impact (Afbeelding: miHoYo)

PUBG Mobile

Fortnite is niet meer speelbaar op de iPhone. Als je de spanning van een Battle Royale-game mist, wil je misschien aan de slag met PUBG Mobile, een van de eerste games in het Battle Royale-genre. De versie voor de smartphone bestaat al een paar jaar en werkt best goed. Qua setting is het allemaal net wat realistischer dan je misschien gewend bent van Fortnite.

READ  Resident Evil Village PS1 demake-game bevat de angstaanjagende Lady Demetrisko

Scoor het hier

PUBG Mobile (Afbeelding: Tencent)

Written By
More from Aubrey Mason

Hoogtepunten: consoles en games van de volgende generatie | Weekoverzicht

Heb je iets gemist of wil je alles geregeld hebben? We hebben...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *